VIDEO | O stradă din Kiev a fost lovită în plin de o rachetă interceptată. Se pot vedea oameni circulând, cu o secundă înainte de impact

14 mart. 2022
443 Afișari
VIDEO | O stradă din Kiev a fost lovită în plin de o rachetă interceptată. Se pot vedea oameni circulând, cu o secundă înainte de impact

O persoană a fost ucisă, iar alte șase rănite după ce resturile unei rachete rusești au lovit în plin o stradă din Kiev pe care circula un autobuz, potrivit autorităților ucrainene, citate de BBC.

Resturile rachetei au distrus autobuzul și au incendiat o clădire rezidențială din districtul Kurenivka al Capitalei, după ce au fost interceptate de apărarea antiaeriană a Ucrainei, a declarat Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei. Autobuzul nu transporta niciun pasager, dar a fost complet distrus.

Explozia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Puteți vedea oameni mergând în acel loc cu o secundă înainte de impact.

38. Ukrainian anti-aircraft missile fell on the street in Kyiv. pic.twitter.com/VeXYBrC7Ez

— George Oey (@OeyGeorge) March 14, 2022

A Russian missile impacting on a quiet, peaceful street in Kyiv. pic.twitter.com/L9lZH8cl1x

— Jimmy (@JimmySecUK) March 14, 2022

 

Tot luni, un bloc de locuințe din capitala Ucrainei, Kiev, a fost lovit de un obuz al armatei ruse, clădirea de 9 etaje fiind cuprinsă de flăcări. În urma atacului, doi oameni au murit și trei au fost răniți.

În blocul lovit erau 64 de persoane, mare parte fiind evacuate la timp. Victimele sunt cei care nu au reușit să plece, după ce alarmele antiaeriene au început să sune, înaintea zorilor.

Cookies