VIDEO | O șoferiță a lovit două mașini parcate în București și a încercat să șteargă zgârieturile cu un șervețel

14 sept. 2023
2384 Afișari
VIDEO | O șoferiță a lovit două mașini parcate în București și a încercat să șteargă zgârieturile cu un șervețel
VIDEO | O șoferiță a lovit două mașini parcate în București și a încercat să șteargă zgârieturile cu un șervețel. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

O șoferiță din Ilfov a lovit două mașini parcate și a încercat să șteargă zgârieturile cu un șervețel. Văzând că e privită, s-a prefăcut că își scrie numărul de telefon și îl lasă în parbriz.

Femeia a fost filmată

În timp ce se afla pe o stradă din București, un bărbat a observat că o șoferiță avea un comportament ciudat și a stat să vadă ce se mai întâmplă. Aparent, femeia dăduse cu mașina peste două mașini parcate și a încercat să șteargă zgârieturile provocate cu un șervețel.

Bucureșteanul, amuzându-se de cele văzute, a filmat toată acțiunea. Ulterior, filmulețul a fost publicat pe Facebook, acolo unde bărbatul a și povestit cele întâmplate.

Când și-a dat seama că cineva se uită la ea, femeia a scris un număr de telefon pe un șervețel, s-a prefăcut că îl pune în parbriz, iar când privitorul s-a îndepărtat, șoferița a aruncat șervețelul. Deci, nu a lăsat nimic în geamurile mașinilor lovite.

Bucureșteanul a postat filmulețul pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, cu scopul de a găsi șoferii respectivi, pentru a-i anunța că cineva le-a avariat vehiculele. Acesta a mai spus că le-a lăsat și câte un bilet fiecărui șofer pentru a le povesti ce s-a întâmplat:

Dacă sunteți pe grup, o domnișoară a dat bine în mașinile voastre. Mă uitam la ea și a scris pe un șervețel un număr de telefon. M-am făcut că plec și le-a aruncat, v-am scris eu altele în caz ca nu sunteți aici. A lovit mașina neagră și după a dat în spate în cea albă.
Ea încerca să șteargă cu șervețel zgârieturile.” 
Câțiva internauți, vâzănd postarea, au lăudat atitudinea bărbatului.
Te-ar putea interesa și:
Cookies