VIDEO | O pisică neagră a dat iama în vitrina frigorifică dintr-un Carrefour din București și a îndopat pui. Hypermarket: Pisica a fost înlăturată în siguranță

08 mai 2023
932 Afișari
VIDEO | O pisică neagră a dat iama în vitrina frigorifică dintr-un Carrefour din București și a îndopat pui. Hypermarket: Pisica a fost înlăturată în siguranță
VIDEO | O pisică neagră a dat iama în vitrina frigorifică dintr-un Carrefour din București și a îndopat pui. Hypermarket: Pisica a fost înlăturată în siguranță. Sursa foto: Captură Antena 3 CNN

O pisică neagră a fost filmată în timp ce mânca pui dintr-o vitrină frigorifică a unui supermarket din București. Clienții supermarketului s-au amuzat pe seama situației.

„Bagă, fata mea, bagă”

Clienții unui supermarket din Capitală au fost surprinși în momentul în care au observat o pisică care s-a strecurat într-o vitrină frigorifică și a început să mănânce pui dintr-o caserolă scoasă la vânzare. Unul dintre ei a filmat toată întâmplarea și a publicat clipul video pe rețelele de socializare.

Situația a fost una amuzantă pentru clienți, dar alarmantă pentru condiția igienico-sanitară a supermarketului respectiv.

Cameramanul nu doar că a filmat întâmplarea, ci a și comentat pe fundalul clipului video, spunându-i pisicii:

„Ia uite, mă…Bagă, fata mea, bagă”

În tot acest timp, pisica se ospăta nestingherită din puiul expus la vânzare.

În clipul video se observă și o femeie care se îndreaptă spre vitina respectivă, întrebând pisicuța:

Ce faci, mami?”

Pare că doamna a încercat să empatizeze cu felina, în timp ce aceasta era atentă doar la mâncare. Pisica nu a avut nicio reacție atunci când oamenii încercau să vorbească cu ea, ci doar continua să se ospăteze din vitrina frigorifică.

Prima reacție a responsabililor supermarketului

Supermarketul în care a fost surprinsă întâmplarea este Carrefour Colentina, din Sectorul 2 al Capitalei. Reprezentanții magazinului au transmis, pentru Bugetul.ro, că imaginile cu pisica sunt din data de 1 mai, când aceasta a reușit să se strecoare într-una dintre vitrinele cu marfă.

Potrivit Bugetul.ro, responsabilii Carrefour au declarat că:

Pisica a fost înlăturată în siguranță, toată cantitatea de carne de la raft a fost distrusă conform procedurilor, iar spațiul a fost igienizat corespunzător.

Deși iubim animalele de companie, nu le putem permite accesul în magazin. Pe viitor, vom fi mai vigilenți la acest aspect, întrucât magazinul nostru din Colentina se află într-o zonă de case, unde locuiesc mulți iubitori de pisici”

 Te-ar putea interesa și:

Cookies