VIDEO | O oră și jumătate cu autobuzele 226, 122, 136 și 196 deviate, în această dimineață, din cauza unui accident pe Panduri. Tot traficul, redirecționat pe lângă Parcul Romniceanu

03 iul. 2024
732 afișări
VIDEO | O oră și jumătate cu autobuzele 226, 122, 136 și 196 deviate, în această dimineață, din cauza unui accident pe Panduri. Tot traficul, redirecționat pe lângă Parcul Romniceanu
VIDEO | O oră și jumătate cu autobuzele 226, 122, 136 și 196 deviate, în această dimineață, din cauza unui accident pe Panduri. Tot traficul, redirecționat pe lângă Parcul Romniceanu | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Neplăcut început de zi pentru bucureștenii din Rahova și Panduri, care folosesc dimineața autobuze STB ca să ajungă fiecare pe unde are treabă (cum ar fi la serviciu).

Accident pe Panduri, trafic rutier redirecționat și autobuze STB deviate

Patru linii STB – autobuzele 226, 122, 136 și 196 – au fost deviate, mai mult de o oră și jumătate (85 de minute) din cauza unui accident produs pe Șoseaua Panduri.

Un șofer din comunitatea Infotrafic București și Ilfov, care era pe drum în jurul orei 7 și jumătate, descrie și filmează traficul de la acea oră:

Accident Șoseaua Panduri, în sensul spre Basarab, după semaforul de la Snatch Pub. Nu am alte informații. Tot traficul redirecționat pe lângă Parcul Romniceanu, evitați zona!

Ceea ce vedem în imagini este înregistrat de către șoferul din comunitatea Infotrafic București și Ilfov la ora 07:24.

Un alt bucureștean din aceeași comunitate atrage atenția asupra unei mari probleme de trafic din. acea zonă:

Din cauza mașinilor parcate în scuar, e imposibil sa te asiguri pentru virajul la stânga pe șoseaua Panduri. De ani de zile, nu am văzut o amenda data pentru mașinile alea parcare aproape că direct pe Șoseaua Panduri. E un real pericol acest loc.

Din cauza accidentului de pe Panduri, traficul rutier a fost  redirecționatde la ora 07:00, iar restricțiile au mai durat încă o oră.

Abia pe la ora 08:30, STB a anunțat că liniile  122, 136, 196 și 226 funcționează normal pe Șoseaua Panduri, după o deviere de 85 de minute (între 07:00 și 08:25)

De altfel, ziua a început cu probleme multe și diverse pe mai multe trasee ale Societății de Transport București (STB). Alte  linii de tramvai și de autobuz  au fost deviate fie din cauza lipsei de tensiune în rețea, fie din cauza unor restricții de trafic de pe strada Buzești.

Detaliile, mai jos:

 

Cookies