VIDEO | O nouă promenadă a fost amenajată în Sectorul 5, pe Calea Rahovei. Piedone: Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!

01 sept. 2023
3527 afișări
VIDEO | O nouă promenadă a fost amenajată în Sectorul 5, pe Calea Rahovei. Piedone: Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!
VIDEO | O nouă promenadă a fost amenajată în Sectorul 5, pe Calea Rahovei. Piedone: Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie! Sursa foto: captură video Facebook/ Primaria Sectorului 5

PS5 îi anunță pe cetățeni că o nouă promenadă a fost amenajată în Sectorul 5, pe Calea Rahovei. Cristian Popescu Piedone a mers la fața locului și a discutat cu bucureștenii care se aflau în zonă, iar pe Facebook a declarat că „Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!”.

În Sectorul 5 a fost amenajată o nouă promenadă, aceasta se află pe Calea Rahovei

Sectorul 5 are de astăzi o nouă promenadă: Promenada Calea Rahovei!, transmit reprezentanții PS5, vineri, 1 septembrie, într-o postare pe Facebook.

Primăria Sectorului 5 transmite că lucrările pe Calea Rahovei, nr.295, au fost finalizate într-un timp record.

Ce modificări s-au făcut în această zonă:

  • Au fost refăcute trotuarele și parcările din zonă;
  • A fost reamenajat spațiul verde;
  • Au fost plantați arbori și arbuști pereni;
  • Au fost montate bănci, fântâni și instalații de aspersie, pentru ca bucureștenii din Sectorului 5 să poată beneficia de un spațiu curat și modern.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dat asigurări că, alături de echipa sa, va continua într-un ritm alert toate lucrările de pe raza sectorului, transmite PS5.

Cristian Popescu Piedone: Continuăm să alungăm mizeria, buruienile și urâtul din sector!

Referitor la noua promenadă, primarul Sectorului 5 a ținută să transmită un mesaj pe Facebook și să povestească despre cum o doamnă i-a zis că, acum, nu îi mai este rușine să spună că locuiește în cartierul Rahova:

Continuăm să alungăm mizeria, buruienile și urâtul din sector!

Deunăzi, am mai pus o bucățică de normalitate în comunitatea noastră: „Promenada Calea Rahovei”.

Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!

O doamnă mi-a spus că nu-i mai este rușine că trăiește în Sectorul 5… M-a emoționat și m-a întristat, deopotrivă! M-am bucurat și… am oftat în gândurile mele. Pentru că mi-ar plăcea să fiu magician, să rezolv într-o clipă toate problemele cetățenești ignorate în ultimii 30 de ani! Dar… sunt doar un om. Un om care muncește și speră că, alături de echipă și de comunitate, va reuși, în câțiva ani, să mulțumească toți cetățenii Sectorului 5!

Peste 250 de mii de suflete are Sectorul 5 și FIECARE VREA, pe bună dreptate, NORMALITATE.

VIDEO

Cookies