VIDEO | O nouă parcare cu 76 de locuri va fi amenajată în zona Obor. PS2 anunță și lucrări de modernizare pe strada Chiristigii

25 oct. 2023
4745 afișări
VIDEO | O nouă parcare cu 76 de locuri va fi amenajată în zona Obor. PS2 anunță și lucrări de modernizare pe strada Chiristigii
VIDEO | O nouă parcare cu 76 de locuri va fi amenajată în zona Obor. PS2 anunță și lucrări de modernizare pe strada Chiristigii | Captură video: Facebook - Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că Oborul intră într-un proces major de modernizare, iar lucrările au început deja pe strada Chiristigii. De asemenea, va fi amenajată și o parcare nouă în zona Popa Lazăr, promite primarul.

O nou parcare va fi amenajată în zona Obor

Primarul Radu Mihaiu transmite, pe pagina sa de Facebook, că zona Obor va fi modernizată. Prima vizată este strada Chiristigii, unde deja au început lucrările de reparații.

Scopul acestor lucrări este de a transforma zona într-o atracție pentru tot orașul, având în vedere potențialul turistic pe care îl are, mai spune primarul.

Oborul intră într-un proces major de modernizare. Deja se lucrează pe strada Chiristigii și avem proiecte pe fiecare metru pătrat din cartier.

Scopul lor e să transforme zona pieței într-o atracție pentru tot Bucureștiul, dar și pentru turiștii care deja vin aici în număr tot mai mare. Potențialul Oborului e enorm, pentru că aici avem istorie, mâncare bună și ar fi complet dacă tot aici ar fi un loc de întâlnire, de petrecut timpul.

Edilul Sectorului 2 anunță că, printre lucrările de modernizare, se numără și amenajarea unei noi parcări în zona Popa Lazăr.

Însă e evident că e nevoie și de spații de parcare. De aceea amenajăm la doar câteva sute de metri o parcare nouă în zona Popa Lazăr. Și vom mai amenaja și alte locuri noi de parcare în vecinătatea zonei Obor.

Într-un filmuleț realizat la fața locului, Radu Mihaiu spune că noua parcare va avea 76 de locuri. Aici se vor planta și copaci:

Sunt la parcarea de pe Popa Lazăr. 76 de locuri de parcare noi sunt create aici, 76 de locuri de parcare acolo unde era teren viran, unde era noroi în permanență, unde era depozit de gunoi.

Ne-am asigurat și că nu o să avem exclusiv locuri de parcare, avem 36% spațiu verde, se vor planta copaci aici. Și ne vom asigura că nu se încinge betonul vara și că acești copaci vor reduce din temperatura la sol.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies