VIDEO | O nouă inspecție la Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu: Este cel mai important șantier pe care îl avem de dat în trafic anul acesta

20 apr. 2024
12585 afișări
VIDEO | O nouă inspecție la Lotul 3 Sud al A0 - Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu: Este cel mai important șantier pe care îl avem de dat în trafic anul acesta
VIDEO | O nouă inspecție la Lotul 3 Sud al A0 - Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu: Este cel mai important șantier pe care îl avem de dat în trafic anul acesta. Sursa foto: captură video Irinel Ionel Scrioșteanu/Facebook

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a făcut o nouă inspecție la șantierul de la Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu a ținut să spună că o să vină aici foarte des, astfel încât să pună presiune pe antreprenor și, până la sfârșitul anului, să fie dat în trafic.

Acesta este cel mai important șantier pe care autoritățile vor să-l dea în trafic anul acesta. Peste 3 milioane de oameni vor beneficia de un trafic mai lejer în regiunea București – Ilfov, în momentul în care acest lot de aproximativ 18 km va fi finalizat și deschis.

Inspecție la Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului

Sâmbătă, 20 aprilie, la ora prânzului, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a mers într-o nouă inspecție la Lotul 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Amintim că lucrările au întârzieri, termenul inițial pentru darea în trafic fiind aprilie 2024.

Scrioșteanu amintește că vine aici în fiecare săptămână ca să verifice cum evoluează lucrările, dar și pentru a presa și sprijini, totodată, constructorul în finalizarea lotului de autostradă până la sfârșitul anului 2024.

Am revenit pe șantierul Lotului 3 A0 Sud – Autostrada Bucureștiului, unde săptămâna trecută au fost montate grinzile pe deschiderea centrală peste Autostrada A1 București – Pitești.

Se efectuează acum sudurile între grinzile care au fost montate pe deschiderile laterale și grinzile care au fost montate pe deschiderea centrală. Această activitate va continua până pe data de 26 aprilie. Mai apoi, va fi redeschis traficul pe zona centrală, pe axul autostrăzii

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a parcurs șantierul întregului Lot 3 Sud, iar la final a ținut să menționeze că o să revină aici de câte ori poate, acesta fiind cel mai important șantier care trebuie dat în trafic.

Acest lot are o lungime de 18 km și leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la Autostrada A1, în zona localităților Ciorogârla – Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1).

Am să revin de câte ori pot pe acest șantier, pentru că este cel mai important șantier pe care îl avem de dat în trafic. Peste 3 milioane de oameni vor beneficia de un trafic mai lejer în zona București – Ilfov, în momentul în care acest lot de aproximativ 18 km, din proximitatea DN6 până la A1, va fi dat în trafic.

Facem toate eforturile ca acest lucru să se întâmple anul acesta, a spus Scrioșteanu într-un clip video publicat pe Facebook.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | Încă puțin și vor fi gata lucrările de pe Bulevardul Ghencea, între strada Brașov și capătul liniei 41. Când vor circula șoferii pe patru benzi

Cookies