VIDEO | O haită de câini furioși, filmată în zona Carrefour Colosseum. Ziua sunt în curți, noaptea ies pe stradă și pun în pericol oamenii

02 mart. 2023
326 Afișari
VIDEO | O haită de câini furioși, filmată în zona Carrefour Colosseum. Ziua sunt în curți, noaptea ies pe stradă și pun în pericol oamenii
VIDEO | O haită de câini furioși, filmată în zona Carrefour Colosseum. Ziua sunt în curți, noaptea ies pe stradă și pun în pericol oamenii. Sursa foto: Captură Facebook - Iubesc Bucureștii Noi

În zona Carrefour Colosseum, o haită de câini a fost filmată de un bărbat care trecea pe lângă ei cu mașina. Acesta a atenționat, pe un grup de Facebook, ca persoanele care trec prin acea zonă să aibă grijă la pericolele la care s-ar putea expune.

O haită de câini a fost filmată în zona Carrefour Colosseum

În postarea de pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, bărbatul spune că a surprins haita de câini la intrare în Carrefour Colosseum, în jurul orei 4:40. De asemenea, a atenționat persoanele care vor să treacă prin acea zonă să aibă grijă.

În filmarea care a fost postată în grup sunt surprinși un număr de 8 câini, bărbatul trecând pe lângă aceștia cu mașina. Lăsând geamul în jos de la ușa mașinii, patrupedele au început să latre și să fie agresive.

La postare, au fost lăsate câteva comentarii:

Ăștia nu sunt maidanezi la cât de grăsuni sunt, sunt cei din curțile oamenilor din zonă… dacă treci ziua îi vezi în curți la locu` lor, spune F. I.

Vin de pe Godeanu, spre Bucureștii noi pe stânga sunt niște curți de la ceva firme și ies de acolo. Omoară pisici, sar pe oameni… Am sesizat și eu și alte persoane Poliția comunitară, dar ziua când îi caută nu mai sunt pe străzi… iar noaptea nu ai pe cine să te bazezi, spune C. G.

De asemenea, bărbatul a mai făcut o postare asemănătoare pe data de 26 ianuarie, în care spune că acea haită de câini frecventează zona respectivă în fiecare noapte.

Cineva chiar a făcut o reclamație la Poliția Locală la începutul anului 2023 și a explicat situția cu care s-a confruntat într-un comentariu:

Pentru acești câini am făcut reclamație la ASPA și poliția locală. Cei de la primărie mi-au spus că este proprietate privată și nu pot interveni cei de la ASPA. O soluție ar fi reclamație la Coloseum. Cei de la poliția locală doar au înregistrat sesizarea și au zis că vor merge pe teren. Asta la începutul anului.

Update:
Daca vor fi mai multe plângeri, probabil se sesizează, așa doar eu, cine să mă bage în seamă, nu?, spune A. S. A.

Haită de câini în zona Carrefour Colosseum. Sursa video: Facebook – Iubesc Bucureștii Noi

Câinii maidanezi sunt o problemă mare în București

După cazul în care o femeie și-a pierdut viața în urma unui atac făcut de câinii din zona Lacul Morii, mai multe persoane au postat videoclipuri sau fotografii din mai multe zone din București în care se află câini periculoși.

În luna februarie, un bărbat anunța că tot în acea zonă doi câini de luptă au fost lăsați liberi și au atacat o femeie care ieșise la plimbare alături de animalul său de companie. Femeia a reușit să se salveze, iar ASPA a fost sesizată, reușind să captureze cei doi câini. Astfel, deținătorul câinilor a fost amendat.

Pe data de 20 februarie, moartea unei alte femei a fost anunțată, fiind atacată de un câine. Aceasta s-a dus în curtea imobilului în care se afla patrupedul pentru a-l hrăni.

La fața locului au intervenit polițiștii și au stabilit că victima se afla căzută în curtea imobilului, având pe corp mai multe leziune, conform stirileprotv.ro. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a constatat moartea femeii în vârstă de 53 de ani.

Potrivit unor surse, câinele a fost adoptat în urmă cu patru luni de către tatăl acesteia, de la ASPA.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies