VIDEO | O armată de ursuleți de jeleu giganți a împânzit Calea Victoriei. Străzile din București au fost îndulcite de Ziua Copilului

02 iun. 2023
909 Afișari
VIDEO | O armată de ursuleți de jeleu giganți a împânzit Calea Victoriei. Străzile din București au fost îndulcite de Ziua Copilului
VIDEO | O armată de ursuleți de jeleu giganți a împânzit Calea Victoriei. Străzile din București au fost îndulcite de Ziua Copilului | Sursă foto: Captură Facebook-Brigada CGI

O armată dulce, formată din zeci de ursuleți de jeleu, a luat cu asalt Calea Victoriei din București joi, 1 iunie 2023. Aceștia au „defilat”, în șir indian, prin centrul orașului de Ziua Copilului.

Astfel că, un vis al copilăriei, jeleuri mari cât casa, a devenit „realitate” cu ajutorul tehnologiei și al unor oameni pricepuți.

O armată de ursuleți de jeleu giganți a împânzit Calea Victoriei

De cât de multe jeleuri are nevoie un copil ca să fie mulțumit și fericit? Dacă sunt la fel de mari ca cele ce au fost etalate pe Calea Victoriei, unul este suficient.

O nouă creație inventivă și foarte bine realizată a fost publicată pe rețelele de socializare de către cei de la „Brigada CGI”. Nouă ne-a plăcut extrem de mult să privim cum dulcele colorat sare voios prin centrul orașului.

Videoclipul, realizat cu ajutorul programelor speciale, a fost publicat joi, 1 iunie 2023, ca un omagiu adus  „Zilei Copilului”, și pentru a bucura copilul pe care toți îl avem în suflet, indiferent de vârstă.

Ca să vă bucurăm și pe voi, cititorii noștri, vă lăsăm aici filmulețul:

Mașina balon sau tramvaiul care își ia zborul

Nu este primul clip realizat de „Brigada CGI” care ne iese în cale. Imaginile sunt realizate, cu talent, prin intermediul unui calculator și al programelor speciale.

În trecut, ne-am amuzat, împreună cu voi, de: confruntarea dintre cel mai puternic biciclist și mașina parcată pe pista de biciclete sau de tramvaiul care ocolește în zbor un taxi apărut pe șină.

Clipurile la care se face referire în paragraful de mai sus, pot fi vizionate în articolele:

Cookies