VIDEO | Noi înregistrări cu asistentul universitar din București care se purta complet nepotrivit cu studentele sale: „Ai notat numărul meu de telefon?”

30 ian. 2023
377 afișări
VIDEO | Noi înregistrări cu asistentul universitar din București care se purta complet nepotrivit cu studentele sale: „Ai notat numărul meu de telefon?”
VIDEO | Noi înregistrări cu asistentul universitar din București care se purta complet nepotrivit cu studentele sale: „Ai notat numărul meu de telefon?”. Imagine simbol: Unsplash

Au apărut înregistrări noi cu asistentul universitar din București care avea un comportament nepotrivit cu studentele sale. Aceste noi înregistrări cuprind alte fapte și vorbe neadecvate ale bărbatului.

Într-un alt live pe TikTok, Neagu caută insistent o studentă din anul 3. Bărbatul întreba celelalte studente prezente pe live anul și grupa în care sunt, în speranța găsirii fetei dorite de el. În timp ce așteaptă răspunsurile fetelor, bărbatul îi oferă numărul lui de telefon unei alte studente, în timp ce plasează telefonul către partea genitală.

În plus, acesta se laudă cu averile sale și cu imobiliarele pe care le deține, susținând că deține un apartament și o vilă.

Fostul asistent universitar se află sub protecția tatălui său

Un cititor revoltat spune că fostul asistent universitar se află sub protecția tatălui său, având aceeși atitudine ca pe rețelele de socializare și pe stradă, conform Clujust.ro.

Nu este de lăsat așa, umblă prin Piața Constituției și se dă la fete, nimeni nu face nimic deoarece este băiatul profesorului Neagu și mereu scapă. Deci, vă rugăm frumos să faceți dvs. ceva, că doar așa se va potoli. Vă las aici o filmare când a dat cu spray niște fete care îl refuzase în Piața Constituției.

Scandalul din Piața Constituției în care Marc Neagu a fost implicat

Un clip video în care Neagu agresează fete în Piața Constituției a fost postat pe Youtube. Acesta s-a luat de fete, după care a intrat în bolidul său pentru a nu fi agresat fizic de prietenii fetelor, conform Clujust.ro.

Este cunoscut faptul că acesta nu este singurul scandal în care a fost implicat fostul asistent universitar. El a mai fost implicat și într-un accident rutier în anul 2011, când i-a împrumutat mașina unui șofer care consumase alcool.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies