VIDEO | Nicușor Dan s-a plimbat cu bicicleta pe aleea proaspăt refăcută din jurul Lacului Tineretului. Până la finalul anului, primarul promite să refacă toate aleile din parc

26 apr. 2023
4233 afișări
VIDEO | Nicușor Dan s-a plimbat cu bicicleta pe aleea proaspăt refăcută din jurul Lacului Tineretului. Până la finalul anului, primarul promite să refacă toate aleile din parc
Nicușor Dan s-a plimbat cu bicicleta pe aleea proaspăt refăcută din jurul Lacului Tineretului. Până la finalul anului, primarul promite să refacă toate aleile din parc | Sursă foto: Facebook-Horia Tomescu

Astăzi, primarul general Nicușor Dan și viceprimarul general Horia Tomescu au ieșit la plimbare cu bicicletele în Parcul Tineretului. Cei doi au mers pe aleea proaspăt refăcută, cea din jurul lacului.

Au fost finalizate lucrările la aleea din jurul Lacului Tineretului

Lucrările de reparație ale aleii din jurul Lacului Tineretului au fost finalizate. Atât Nicușor Dan, cât și viceprimarul Horia Tomescu au mers miercuri, 26 aprilie 2023, pentru a vedea lucrările și a inspecta celelalte alei ale parcului.

Suntem în Parcul Tineretului. Am terminat de asfaltat aleea din jurul lacului, aproximativ 3 kilometri, 10.000 de metri pătrați. Am inspectat celelalte ale din parc, multe dintre ele foarte deteriorate, declară Nicușor Dan.

Edilul Capitalei a transmis bucureștenilor că, pe parcursul acestui an, urmează să fie refăcute toate aleile din Parcul Tineretului. Este vorba despre un total de 35.000 de metri pătrați.

Aleile din parc au fost neglijate timp de 20 de ani de administrațiile trecute. La sfârșitul acestui an o să avem toate aleile din Parcul Tineretului așa cum trebuie să fie.

În curând încep lucrările la podul mare de peste lac

Nicușor Dan a mers să vadă și Podul Mare de peste lac. Lucrările pentru repararea acestuia vor fi începute în aproximativ 1 – 2 luni. Proiectarea a fost deja finalizată.

Între timp, s-a terminat proiectarea pentru el, declară Nicușor Dan.

O noutate ce va fi adusă podului mare din Parcul Tineretului este reprezentată de rampele de acces pentru persoanele cu dizabilități. Acestea vor fi realizate pe ambele părți ale construcției. Lucrările pentru reabilitarea costă 5,8 milioane de lei și vor dura 12 luni.

De asemenea, primarul general al municipiului București a anunțat că vor fi reabilitate și fântânile arteziene. Municipalitatea lucrează și la un proiect de modernizare a skate park-ului din Tineretului.

Cookies