VIDEO | Negoiță vrea să-l dovedească pe Nicușor Dan cu ruleta. S-a dus pe strada Baba Novac, să măsoare pe la copacii tăiați de PMB în timpul lucrărilor la rețeaua de termoficare

03 nov. 2023
20358 Afișari
VIDEO | Negoiță vrea să-l dovedească pe Nicușor Dan cu ruleta. S-a dus pe strada Baba Novac, să măsoare pe la copacii tăiați de PMB în timpul lucrărilor la rețeaua de termoficare
VIDEO | Negoiță vrea să-l dovedească pe Nicușor Dan cu ruleta. S-a dus pe strada Baba Novac, să măsoare pe la copacii tăiați de PMB în timpul lucrărilor la rețeaua de termoficare. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Sectorolui 3, Robert Negoiță, și-a luat ruleta cu el și a mers pe Str. Baba Novac să măsoare distanța dintre copacii tăiați de Primăria Capitalei și rețeaua de termoficare. Luna trecută, Primăria Sectorului 3 a acuzat Primăria Generală a Municipiului București că a tăiat arborii în mod ilegal.

„Nu îmi plac minciunile”

În luna octombrie 2023, PS3 a acuzat PMB că a defrișat, în mod ilegal, zeci de copaci de pe Str. Baba Novac, în vederea efectuării unor lucrări la rețeaua de termoficare.

Citește și:

Negoiță susține că acei arbori ar fi fost tăiați pentru că erau prea aproape de rețeaua de termoficare, așa că și-a luat ruleta cu el și a mers la fața locului pentru a face măsurători.

Primarul a transmis că nu suportă minciunile și că a fost acuzat pe nedrept:

Avem nevoie de cât mai mulți copaci. Nu există să fie prea mulți copaci vreodată în oraș și, în niciun caz, în Sectorul 3. Cu cât mai mulți copaci, cu atât mai bine. Cineva zicea: „Doamne, a pus Negoiță copacii pe rețeaua de termoficare. Că, dacă ar fi plantat un metru alături, nu aveam nimic cu el”. Nu îmi plac minciunile. Cred că trebuie să fim corecți și să nu îi ascultăm pe cei care vin și ne spun tot felul de lucruri.

Aproape 100 de copaci au fost tăiați

Într-o transmisiune în direct pe Facebook, primarul le-a arătat bucureștenilor că distanța dintre rădăcina copacilor tăiați și groapa în care se află țevile este de minim un metru, chiar și un metru și jumătate.

În total, aproape 100 de copaci ar fi fost tăiați.

În schimb, uitați-vă ce copac mare și frumos a fost tăiat. Au spus că dacă era un metru mai la distanță, nu-l tăiau. Uitați ruletă aici, e mai mult de un metru distanță între copac și rețeaua de termoficare.
La alt copac e distanță mai mult de un metru și jumătate, de la groapă, nu de la rețea, atenție. Regret pierderea celor aproape 100 de copaci”, a spus edilul.

De asemenea, edilul le-a promis cetățenilor că, după finalizarea lucrărilor la rețea, copacii vor fi replantați.

Pe noi nu ne descurajează, abia așteptăm să se termine lucrările și vom veni și vom planta iar, pentru că așa este normal, să avem cât mai mulți copaci în oraș.

Te-ar putea interesa și:

Cookies