VIDEO | Negoiță și-a început ziua la toboganele și leagănele care se montează în Parcul Teilor. Aici se va amenaja și o zonă de fitness

27 oct. 2023
3355 Afișari
VIDEO | Negoiță și-a început ziua la toboganele și leagănele care se montează în Parcul Teilor. Aici se va amenaja și o zonă de fitness
VIDEO | Negoiță și-a început ziua la toboganele și leagănele care se montează în Parcul Teilor. Aici se va amenaja și o zonă de fitness | Captură video: Facebook - Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a început dimineața inspectând șantierul de la Parcul Teilor. Edilul le transmite bucureștenilor că în prezent se montează toboganele, leagănele, balansoarele și celelalte aparate de care copiii se vor putea bucura cât de curând.

În Parcul Teilor se montează aparatele de joacă pentru copii

Primarul Robert Negoiță transmite, într-un live pe Facebook, că în noul parc din Sectorul 3, Parcul Teilor, se montează aparatele de joacă pentru copii.

Tot aici se pregătește terenul pentru plantarea mai multor copaci.

Pe lângă locul de joacă care va fi amenajat pentru copii în Parcul Teilor, se montează și diferite aparate de fitness pentru adulți. Aceștia vor putea să facă mișcare în aer liber.

Suntem la Parcul Teilor. Da, aici, în zonă, unde amenajăm un loc de joacă foarte frumos. Deja au început să fie montate aparatele. Colegii deja au început să pregătească pentru plantat copacii. Aici vom avea full de copaci. Deci, pădure, așa cum ar trebui să fie. Și da, tot felul de aparate.

Zona asta va să fie plină de aparate așa cum se vede și vom monta și alte aparate și am început să montăm și în toată zonă asta, vor fi și pentru adulți. Deci aparate de fitness, de făcut mișcare în aer liber, de tras de fiare.

Deci va fi o zonă delimitată, îngrădită pentru adulți și o zonă MARE cu aparate pentru copii. Pentru că aici în zona asta e nevoie și avem multe solicitări pentru locuri de joacă. E o zonă nouă, cu oameni tineri, cu copii mici.

Liniile 253 și 330 vor opri în patru noi stații

TPBI anunță că de sâmbătă, 28 octombrie, liniile de autobuz 253 și 330 vor opri în patru noi stații, incluzând și Parcul Teilor. Au fost finalizate lucrările la terminalul din această zonă.

Autobuzele liniilor 253 și 330 vor opri, pe noul traseu, în stațiile:

  • „Parcul Teilor” (coborâre și urcare),
  • „Gura Siriului”,
  • „Vărăști”,
  • „Stan Constantin” (pe ambele sensuri),
  • „Bd. 1 Decembrie 1918”, pe sensul spre terminalul „Parcul Teilor”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies