VIDEO | Negoiță e cam iritat că bucureștenii n-au copii japonezi. Întrebat cine se ocupă de curățenia din școli, primarul S3 răbufnește: Inadmisibil, îi lăsăm să lase mizerie

10 oct. 2023
11689 Afișari
VIDEO | Negoiță e cam iritat că bucureștenii n-au copii japonezi. Întrebat cine se ocupă de curățenia din școli, primarul S3 răbufnește: Inadmisibil, îi lăsăm să lase mizerie
Negoiță e cam iritat că bucureștenii n-au copii japonezi. Întrebat cine se ocupă de curățenia din școli, primarul S3 răbufnește: Inadmisibil, îi lăsăm să lase mizerie | Sursă foto: Facebook-RobertNegoiță

În cadrul uneia dintre întâlnirile pe care primarul Robert Negoiță le-a avut cu bucureștenii, acesta a fost întrebat de părinți cine se ocupă ce curățenia din școli. Edilul le-a transmis cetățenilor că cei mici trebuie să fie educați să lase curățenie în urma lor.

Robert Negoiță spune că elevii trebuie să mențină curățenia din școli

Bucureștenii au putut să adreseze întrebările lor legate de administrarea Sectorului 3, la una dintre întâlnirile cu primarul Robert Negoiță. Anumiți părinți au adus în discuție o problemă cu care se confruntă, mai precis: curățenia din școli.

Părinții l-au întrebat pe edil cine se ocupă de igienizarea din unitățile de învățământ. În acest context, Robert Negoiță a declarat că, în opinia sa, discuția trebuie să fie dusă mai departe, susținând că cei mici trebuie să fie educați să nu mai facă mizerie.

Cred că trebuie să ducem discuția un pic mai departe. Sunt curios să vă aflu opiniile.

Edilul a declarat că cei mici lasă clasele dezordonate și murdare și că ideal ar fi să lase curat în urma lor.

Unul dintre exemplele date de primar a fost cel al culturii japoneze, unde elevii fac curat în sălile de clasă după terminarea orelor.

Iată declarația făcute de primarul din Sectorul 3 al Capitalei, în timpul întâlnirii:

Este inadmisibil ce educație dăm noi copiilor. Îi lăsăm să plece din clasă și lasă o dezordine și o mizerie inacceptabilă. Lăsând deoparte că trebuie să vină cineva să facă curățenie în urma lor, îi învățăm prost. 

Și asta e tot o componentă de educație. În Japonia, de exemplu, nu există să vină cineva să facă curățenie în spatele lor că nu trebuie să-i creștem foarte greșit. 

Cred că normalitatea e așa: Găsești curat, lași curat.

În secțiunea de comentarii au existat atât persoane care au fost de acord cu primarul, cât și bucureșteni ce nu ii dau dreptate:

  • „În scoli nu există hârtie igienica și săpun, iar dumneavoastră vorbiți de educație.🤦🏻‍♂️”
  • „Nu suntem în Japonia, suntem în România în caz ca ați uitat!!! S-au rezolvat toate problemele din învățământ (săli de sport începute și neterminate)? Învățământ gratuit, dar părinții cumpără auxiliare și plătesc meditații, dar aveți pretenții la copii. Treziți-vă la realitate! Domnule primar, rezolvați problemele din teren care țin de atribuțiile dumneavoastră și lăsați copiii în seama părinților.”
  • „Corect, dar asta trebuie să ii învețe părinții acasă, nu să facă curat după ei.”
  • „Sunt de acord cu regulile acestea. Cei care fac mizerie ar trebui să fie puși să rămână după ore și să strângă.”

Săptămâna trecută, Robert Negoiță a avut mai multe întâlniri cu bucureștenii din Sectorul 3, în cadrul cărora cetățenii au putut discuta problemele întâlnite în viața de zi cu zi. De asemenea, oamenii au aflat mai multe detalii despre proiectele primăriei.

Cookies