VIDEO | Negoiță, astăzi fan porumbei (nu și găinaț), face, în toiul nopții, teoria jetului. E cam supărat pe bucureșteni: „Ce să fac dacă cetățenii sunt certați cu bunele maniere?”

03 nov. 2023
727 Afișari
VIDEO | Negoiță, astăzi fan porumbei (nu și găinaț), face, în toiul nopții, teoria jetului. E cam supărat pe bucureșteni: „Ce să fac dacă cetățenii sunt certați cu bunele maniere?”
VIDEO | Negoiță, astăzi fan porumbei (nu și găinaț), face, în toiul nopții, teoria jetului. E cam supărat pe bucureșteni: „Ce să fac dacă cetățenii sunt certați cu bunele maniere?”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță/ Inquam/ Octav Ganea

Robert Negoiță a ieșit în miez de noapte prin Sectorul 3 pentru a vedea cum se curăță găinațul păsărilor de pe străzi. Primarul era tare supărat pe porumbeii care fac mizerie, dar și pe cetățenii care nu păstrează curățenia.

„Mie-mi plac păsările, dar s-au înmulțit și fac multă mizerie”

Negoiță nu a mai fost matinal de data aceasta și a schimbat perioada zilei dedicată live-ului de pe Facebook. Primarul Sectorului 3 a ieșit în miez de noapte să urmărească muncitorii care curățau găinațul porumbeilor și s-a convins: e nevoie de spălări cu presiune, altfel nu dispare.

Avea chiar și mănuși, oare erau doar pentru imagine? Sau a folosit și el jeturile pentru spălare?

Bună seara. Da, trebuie să facem curățenie și curățenia implică inclusiv spălat cu presiune. Spălăm zone pietonale unde avem mulți porumbei, care fac mizerie și creează disconfort și miroase și se ia greu. Se ia doar cu presiune. M-am convins personal, că de asta am venit aici, să văd cum funcționează și cum găsim modalități de curăța mai repede, mai bine, mai eficient”, a spus primarul în live-ul de pe Facebook.

Totodată, Negoiță s-a declarat a fi fan păsări, dar nu și găinaț. A spus că porumbeii sunt plăcuți de mulți bucureșteni și, inclusiv de el, dar ceea ce lasă în urmă e neplăcut. Adică mizerie, foarte multă mizerie.

Deja ne-am organizat să avem spor mai mult, să fim eficienți și să avem cât mai curat în S3. Porumbeii fac parte din viața noastră. Sunt persoane cărora le plac mult aceste păsări, și mie-mi plac păsările. Dar, s-au înmulțit atât de tare, încât fac multă mizerie, iar noi trebuie să venim după ei să facem curățenie.

„Cetățenii sunt certați cu educația”

Robert Negoiță, supărat tare pe găinațul care-i murdărește coloratele pavele, și pe faptul că, poate, ar fi vrut să doarmă în loc să iasă în toiul nopții să vadă cum jeturile curăță mizeria, a izbucnit și a dat vina pe cetățeni.

Primarul a spus că „unii cetățeni sunt certați cu bunele maniere și cu educația și nu știu să păstreze curățenia”.

În incheierea înregistrării video, cel care îl filmează pe Negoiță a schimbat cadrul și i-a arătat pe muncitori cum curăță pavelele.

Te-ar putea interesa și:

Cookies