VIDEO | Momentul în care un taxi e spulberat de un autobuz STB pe bulevardul Regina Maria din București

21 nov. 2022
1273 Afișari
VIDEO | Momentul în care un taxi e spulberat de un autobuz STB pe bulevardul Regina Maria din București
Momentul în care un taxi e spulberat de un autobuz STB pe bulevardul Regina Maria din București

Momentul exact în care un taxi a fost izbit, sâmbătă noaptea, de un autobuz STB a fost înregistrat de camera video de monitorizare montată pe mijlocul de transport în comun.

VIDEO | Secunda în care un autobuz STB izbește un taxi pe Bl. Regina Maria

Accidentul, care s-a produs pe bulevardul Regina Maria și în urma căruia șoferul de taxi a murit, iar cei patru pasageri au fost răniți, este unul dintre cele mai grave produse în București în ultimele luni.  

 

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe 19 noiembrie 2022, în jurul orei 22:45. Anunțul Poiliției spunea așa:

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5. Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti care circula din sensul opus.

În imagini se vede clar cum taxiul este lovit în plin de autobuzul STB. În autobuz nu erau călători, iar șoferul mijlocului de transport în comun nu a fost rănit.

În taxi, însă, situația a fost dramatică: șoferul a murit, iar toți cei patru pasageri au fost răniți și au fost duși la spital.

Tragedia de pe Bulevardul regina Maria din București

Așadar, din informațiile preliminare, șoferul unei mașini care circula în regim de taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre strada  „11 Iunie” ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

 La scurt timp după impact, taxiul a luat foc. Din fericire, persoanele din taxi au fost scoase la timp din mașină de oamenii de la fața locului.  

Cookies