VIDEO | Momentul în care un tânăr jefuiește o bunicuță pe stradă, ziua în amiaza mare, în București. După ce fură portofelul, scotocește în el, să verifice prada

27 iul. 2023
942 Afișari
VIDEO | Momentul în care un tânăr jefuiește o bunicuță pe stradă, ziua în amiaza mare, în București. După ce fură portofelul, scotocește în el, să verifice prada
VIDEO | Momentul în care un tânăr jefuiește o bunicuță pe stradă, ziua în amiaza mare, în București. După ce fură portofelul, scotocește în el, să verifice prada. Sursa foto: Captură video Facebook/ Ștefania Stoica

O bătrânică a fost jefuită pe o stradă din Sectorul 1 în timp ce se întorcea de la cumpărături. Hoțul s-a strecurat în spatele ei și i-a sustras încet portofelul din bagaj, după care a verificat câți bani sunt în el.

Hoțul a fost reclamat la poliție

În timp ce se întorcea de la piață, o bătrânică a fost jefuită pe stradă de către un individ. Bărbatul, fără teama că ar putea fi văzut sau filmat, a urmărit-o ceva timp pe bătrânică, s-a asigurat că nu e atentă și i-a furat portofelul din cărucior. După aceea, s-a oprit pentru câteva momente, și-a aprins o țigară, a numărat banii, iar după ce s-a asigurat că sunt suficienți, a fugit.

Pe moment, femeia nu și-a dat seama că i s-a furat portofelul. Ulterior, fiica femeii a observat că mamei sale îi lipsește portofelul și a început investigațiile.

Bătrânica se afla în zona Pieței 16 Februarie din Bucureștii Noi în momentul incidentului. Astfel, fiica ei a mers și a căutat filmări de pe camerele de supraveghere din zona respectivă. Și a găsit.

Cu filmările respective a mers și a făcut reclamație la poliție, în speranța că infractorul va fi prins și pedepsit.

Pe camerele de supraveghere a fost surprins tot momentul, de la cel al pândei și până la cel în care individul fuge cu banii.

Fiica victimei a postat un anunț pe pagina sa de Facebook pentru a cere ajutorul oamenilor în găsirea individului.

Să-l facem vedetă pe acest infractor. Dacă îl recunoșteți sunați la poliție să nu mai facă alte victime. Cea din filmare este mama mea. Este reclamat la poliție. Piața 16 Februarie, Bucureștii Noi” a scris Ș. S.

Ulterior, postarea a fost distribuită de peste 1.000 de persoane. Astfel, poate individul va fi identificat, iar victima își va recupera actele și banii.

Te-ar putea interesa și:

Cookies