VIDEO | Momentul în care un șofer a fost încătușat de polițiști, după ce a trecut pe galben și a provocat un accident. Acțiunea s-a petrecut în București

11 iun. 2023
1877 Afișari
VIDEO | Momentul în care un șofer a fost încătușat de polițiști, după ce a trecut pe galben și a provocat un accident. Acțiunea s-a petrecut în București
VIDEO | Momentul în care un șofer a fost încătușat de polițiști, după ce a trecut pe galben și a provocat un accident. Acțiunea s-a petrecut în București. Sursa foto: captură Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un șofer nu a respectat culorile semaforului și a trecut pe galben, provocând un accident, în care a fost implicată o mașină de poliție. Bărbatul a fost încătușat și dus la secție.

Șoferului i-au fost puse cătușe și a fost dus la secția de poliție

O membră a grupului „Info Trafic București și Ilfov” a povestit că a avut loc un accident în Capitală. Femeia a spus că un șofer nu a respectat culorile semaforului și a trecut pe galben, după care o mașină de poliție l-a lovit. La prima vedere, mașinile nu păreau avariate.

Am înțeles că a trecut pe culoarea galbena a semaforului și o mașină de poliție a intrat în el (fără girofar pornit). Ambele mașini păreau ok…” a scris R. M.

În plus, femeia a spus și că șoferul respectiv nu a vrut să se legitimeze la solicitarea polițiștilor, așa că a fost încătușat și dus la secție.

Momentul încătușării a fost filmat și postat pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Mai mulți bucureșteni au rămas nedumeriți cu privire la încătușarea șoferului, așa că au întrebat prin comentarii: „De ce i-au pus polițiștii cătușe?”

Un internaut i-a lămurit, explicându-le următoarele:

În vederea identificării unei persoane ce refuză să se legitimeze, polițiștii trebuie să o invite pe aceasta în primă fază la sediul secției. Dacă persoana refuză deplasarea la sediul secției, aceasta este condusă împotriva voinței sale, in acest scop polițiștii putând face uz de materialele din dotare (în funcție de gradul de opoziție al persoanei: verbal, fizic).
P.S: conducerea unei persoane la sediul secției de poliție în vederea identificării sale nu este totuna cu arestarea persoanei.” a scris R. S.
Te-ar putea interesa și:
Cookies