VIDEO | Momentul cumplit al accidentului grav de pe DN 1, în care un pieton a fost călcat de TIR. Bărbatul intrase în unghiul mort al șoferului. Atenție, imagini cu impact emoțional

04 oct. 2023
7982 Afișari
VIDEO | Momentul cumplit al accidentului grav de pe DN 1, în care un pieton a fost călcat de TIR. Bărbatul intrase în unghiul mort al șoferului. Atenție, imagini cu impact emoțional
VIDEO | Momentul cumplit al accidentului grav de pe DN 1, în care un pieton a fost călcat de TIR. Bărbatul intrase în unghiul mort al șoferului. Atenție, imagini cu impact emoțional. Sursa foto: captură video Gândul

Au apărut primele imagini de la accidentul petrecut marți pe DN 1, în urma căruia un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața. Victima a fost călcată de un TIR.

Cum s-a petrecut tragicul accident

Un accident grav a avut loc marți pe DN 1, în localitatea Buftea din Județul Ilfov. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost lovit de un autocamion, iar în urma impactului a avut nevoie de resuscitare la fața locului.

Victima a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni.

Din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Vezi și:

Potrivit știrileprotv.ro, bărbatul tocmai ieșise de la farmacie și se deplasa către trecerea de pietoni. Bărbatul s-a asigurat, a văzut că autocamionul încetinește ș, astfel, a înaintat, fără a se gândi că există posibilitatea ca șoferul să nu îl vadă. S-a bazat pe faptul că autocamionul a oprit pentru un moment și nu s-a mai asigurat și a doua oară.

În momentul în care a înaintat pe trecerea de pietoni, victima se afla într-un unghi mort în care șoferul camionului nu mai avea vizibilitate. Atunci s-a petrecut tragedia.

Bărbatul de 68 de ani a fost lovit de TIR, a căzut pe șosea, după care a fost călcat de una dintre roțile autovehiculului. Momentul impactului a fost filmat de camerele de supraveghere din zona respectivă.

Când și-a dat seama că a lovit pe cineva, șoferul camionului a oprit și a dat cu spatele.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

 

Șoferul camionului a intrat în stare de șoc

Potrivit sursei citate, după ce a realizat ce a făcut, șoferul a intrat în stare de șoc și a plâns minute în șir pe marginea drumului.

Martorii au fost și ei, la rândul lor, șocați de cele văzute.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au testat pe conducătorul auto pentru alcool și substanțe interzise. Rezultatele au fost negative, însă, acum, șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Autoritățile atrag atenția asupra faptului că traversarea pe trecere se face doar după ce pietonul se asigură că este văzut de șofer, iar acesta oprește.

Te-ar putea interesa și:

Cookies