VIDEO | Moment ireal chiar și în traficul din București: o betonieră se urcă pe un SUV fiindcă, pur și simplu, voia să se mute pe banda lui

15 dec. 2022
20694 Afișari
VIDEO | Moment ireal chiar și în traficul din București: o betonieră se urcă pe un SUV fiindcă, pur și simplu, voia să se mute pe banda lui
VIDEO ireal în traficul din București. Momentul în care o betonieră se urcă pe un SUV fiindcă, pur și simplu, voia să se mute pe banda lui

București, după-amiază târzie de decembrie, intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Șoseaua Progresului. La două secunde de mers încet după ce linia devine continuă, așa cum se întâmplă înainte de o intersecție, șoferul unei betoniere hotărăște să schimbe banda. Decide să treacă de pe banda trei pe banda doi.

Dincolo de detaliul cu linia continuă, până aici nu ar fi nimic ieșit din comun în traficul din București. Doar că, în cazul de față, șoferul betonierei face manevra ca și cum pe banda doi nu ar fi nimeni, deși în mod clar este. Face manevra ca și cum nu ar exista SUV-ul roșu de pe banda doi, în care intră și pe care mai are un pic și-l aruncă pe banda 1.

VIDEO | Momentul în care betoniera „împinge” un SUV pe altă bandă

Un cititor B365.ro a cărui cameră video montată pe propria mașină a înregistrat momentul coliziunii de la intersecția dintre 13 Septembrie și Progresului ne-a trimis imaginile, iar imaginile arată clar cum s-au întâmplat lucrurile.

Șoferul betonierei semnalizează și, gata, trece pe banda doi, nu contează că, de fapt, nici n-are voie, nici n-are unde, fiindcă nu este, totuși, singurul participant la trafic din intersecție.

Răbdare și atenție puține, nervi mulți în traficul din București

În traficul sufocat din București, unde, în medie, poți pierde și 3 ore din zi la volan (doar ca să ajungi din punctul A în punctul B și înapoi), răbdarea, atenția și nervii cedează cu tot mai mare ușurință.

Stăzile și bulevardele sunt zilnic acele locuri în care oamenii își varsă, cu claxonul sau cu voce strigată pe geam, furii și frustrări. De-aici numărul mare de accidente ușoare și tamponări, dar nici accidentele grave nu sunt nici rare, nici puține.

Un sondaj al Poliţiei de acum câțiva ani arăta că 7 din 10 şoferi din București au fost agresaţi în trafic măcar o dată.  Și, între timp, situația nu s-a îmbunătățit. Dimpotrivă.  

Îți recomandăm să citești și:

Cookies