VIDEO | Mister elucidat: Tunelu’ din Bucegi sigur începe în groapa asta gigantică din asfalt, care se cască-n centrul Bucureștiului, în Piața Romană

17 mai 2024
1252 afișări
VIDEO | Mister elucidat: Tunelu' din Bucegi sigur începe în groapa asta gigantică din asfalt, care se cască-n centrul Bucureștiului, în Piața Romană
VIDEO | Mister elucidat: Tunelu' din Bucegi sigur începe în groapa asta gigantică din asfalt, care se cască-n centrul Bucureștiului, în Piața Romană | Sursă foto: B365

Tunelul din Bucegi începe în centrul Capitalei, aflându-se pe la Piața Romană. Problema gropilor din București pare că se agravează, una gigantică fiind zărită în afaltul de la Piața Romană.

Tunelul din Bucegi începe cu groapa de la Piața Romană

Gropile din Capitală se înmulțesc și nu iartă nici cele mai importante locuri din oraș. Posibil ca Tunelurile din Bucegi să fie chiar sub nasurile noastre. Pe la Piața Romană. mai exact pe Strada Stanislav Cihoschi, au fost zărite catacompe care atrag atenția. Și bine ar fi să o facă, dacă nu vrei să o pățești. Prin urmare, în buricul târgului, pe la ASE, îți poți rupe mașina și, probabil, chiar și un picior.

Un cititor B365.ro ne-a trimis imagini care surprind un posibil pericol pentru locuitorii Capitalei și nu doar. Fix în mijlocului drumului, o groapă imensă parcă își așteaptă victima, fie ea pieton sau autovehicul. În video se observă destule mașini parcate, una chiar aflându-se în mers, semn că strada cu pricina este destul de circulată.

Până să intervină autoritățile ca să astupe groapa, e foarte probabil ca un autoturism să facă explozie de pneu sau ca un om să se accidenteze grav, groapa având câțiva centimetri buni.

Nu știm cu exactitate câte victime au făcut astfel de gropi, dar cu siguranță, sunt destule. Până să se rezolve, măcar o parte din problemele cu gropile, șoferii se atrenează făcând slalom printre ele, ca să nu îmbogățească service-urile auto. Cei mai ghinioniști șoferi ajungând să plătească și mii de lei pe reparații.

Misterul tunelurilor din munții Bucegi, subiect de umor la CNA

Tunelurile dacice, tunelurile misterelor sau oricare dintre multele denumiri pe care le poartă, sunt o serie de tuneluri despre care se crede că există în munții Bucegi și ar face legătură cu alte zone energetice din țară (sau, după spusele unor susținători mai ambițioși) și de peste hotare.

Tunelurile au fost subiectul unei anchete CNA în luna mai a anului 2023, când subiectul tunelurilor dacice din munții Bucegi a fost abordat de postul de televiziune Nașul TV, unde un invitat din Marea Britanie a prezentat o serie de fotografii despre care pretindea că sunt din așa-zisele tuneluri, unde s-ar ascunde, potrivit acestuia „tehnologie extraterestră în munții noștri (…) O tehnologie extraordinar de avansată, care ar schimba tot sensul lumii pe pământ”.

Reprezentanții Nașul TV au primit din partea CNA două săptămâni pentru a afla dacă tunelurile există sau nu, și să ofere dovezi concrete. Vă lăsăm mai jos o parte din conversația din ședință:

  • Cristina Pocora, membru CNA:

„Dar doamna Caliţescu nu ne poate spune dacă a căutat nu a cautat, dacă a încercat să ajungă. Mi-aş fi dorit să ştiu răspunsul.”

  • Monica Gubernat, preşedintă şi membru CNA:

„În acest moment nu-l avem.”

  • Cristina Pocora:

„Deci există sau nu tunelurile acelea?

  • Monica Gubernat:

„În continuare suntem în ceaţă.”

  • Cristina Pocora:

„Aveam mari speranţe, sincer.”

CITEȘTE ȘI

11 grădinițe și creșe din Sectorul 2 vor fi deschise pe timpul verii. Peste 2.700 de locuri sunt disponibile pentru cei mici

Restricții de trafic în București pentru „Străzi Deschise”. Pe lângă Calea Victoriei, în acest weekend, se închide și strada Zizin din Sectorul 3

FOTO | Un BMW parcat a blocat complet trecerea de pietoni de la Parcul Circului. Pietonii, că vor, că nu vor, o iau pe lângă mașină, implicit pe lângă zebră

Cookies