VIDEO | Misiunea „Nechezol”. Două mașini de poliție urmăresc pâș-pâș, dar cu girofarurile pornite, un cal rătăcit pe străzi prin cartierul Rahova din București

27 iul. 2023
286 Afișari
VIDEO | Misiunea
VIDEO | Misiunea "Nechezol". Două mașini de poliție urmăresc pâș-pâș, dar cu girofarurile pornite, un cal rătăcit pe străzi prin cartierul Rahova din București | Sursa foto: Ești din Rahova dacă.../Facebook

O urmărire ca în filme a avut loc noaptea trecută prin Rahova. Două mașini de poliție au pornit în urmărirea unui cal care se plimba nestingherit prin Sectorul 5.

„Cine și-a pierdut calul?”

Miercuri seară, un cal s-a bucurat de vremea răcoroasă de afară și a ieșit la o plimbare prin Rahova. Mergea încet și admira peisajul. Nu a durat mult până când a fost observat de bucureșteni. Aceștia au alertat autoritățile, care au plecat în urmărirea animalului.

Pe pagina de Facebook „Ești din Rahova, dacă…” a apărut un filmuleț în care două mașini de poliție merg încet, cu girofarurile aprinse, pe urmele calului. Animalul, însă, nici nu i-a băgat în seamă. Și-a continuat plimbarea de seară.

O bucureșteancă a trecut pe lângă animal înainte ca acesta să fie urmărit de către polițiști și l-a fotografiat. Ulterior, a postat imaginile pe aceeași pagină de Facebook menționată anterior și i-a întrebat pe internauți al cui este.

Cine și-a pierdut calul?” – M. D. E.

Cal plimbându-se prin Sectorul 5
Cal plimbându-se prin Sectorul 5. Sursa foto: Facebook/ Ești din Rahova, dacă…

Nu se știe dacă animalul a fost pierdut sau lăsat de bună voie la plimbare și nici dacă autoritățile l-au prins din urmă.

O căruță a fost ridicată din Sectorul 6

Un bărbat și-a făcut o afacere cu fiare vechi și se plimba prin București cu căruța trasă de cal, strigând pe la casele oamenilor și scăpându-i de lucrurile vechi. Acest lucru s-a întâmplat până să fie prins de Poliția Locală a Sectorului 6, care i-a ridicat căruța și l-a amendat.

Căruța a fost dusă la depozitul de pe Bd. Preciziei, dar cu calul nu știm ce s-a întâmplat.

Simpla afacere cu „Fiare vechi” i-a adus bărbatului o amendă de 200 de lei și un vehicul lipsă din ogradă.

“Fiare vechi, fiare cumpărăm!”
Celebrul anunţ răsuna cu aplomb din partea unui bărbat din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, ce se afla “la muncă” pe străzile din cartierul Militari.
Poliţia Locală Sector 6 nu a stat la discuţii, l-a amendat şi i-a ridicat şi căruţa! Un atelaj şubred, gata să se dezmembreze sub greutatea caloriferelor şi a maşinilor de spălat vechi făcute stivă şi aruncate la gramădă, unele peste altele.
Ca în majoritatea cazurilor pe care le întâlnesc polițiștii, la jug trăgea un biet cal costeliv!” a transmis PS6 pe Facebook.
Cookies