VIDEO | Minune magică! Peștii Patrioți (poate păstrăvi) o susțin pe Dna. Șoșoacă la Primăria Capitalei. Au trimis din adâncuri un mesaj într-o sticluță, scris cu carioca🤦‍♂

24 mai 2024
520 afișări
VIDEO | Minune magică! Peștii Patrioți (poate păstrăvi) o susțin pe Dna. Șoșoacă la Primăria Capitalei. Au trimis din adâncuri un mesaj într-o sticluță, scris cu carioca🤦‍♂
VIDEO | Minune magică! Peștii Patrioți (poate păstrăvi) o susțin pe Dna. Șoșoacă la Primăria Capitalei. Au trimis din adâncuri un mesaj într-o sticluță, scris cu carioca🤦‍♂ Sursa foto: Facebook / Diana Iovanovici Șoșoacă - Oficial + Inquam Photos

Nici campaniile electorale nu mai sunt ce-au fost odinioară. Diana Iovanovici-Șoșoacă, candidat la postul de primar al Capitalei, a publicat pe contul său de Facebook un videoclip în care un mesager, cel mai probabil al peștilor „patrioți”, scoate din apă o sticlă cu un mesaj (prins cu elastic și sucălit) misterios, scris cu carioci violet și portocalii: „S.O.S România, votați Diana Șoșoacă”. Acum ne gândim, ce o fi fost mai greu pentru bieții pești, să pună dopul sticlei, sau să se decidă cu ce culori să transmită mesajul de maximă importanță?

Cu două săptămâni înainte de alegerile locale pentru primăria Capitalei, Diana Șoșoacă postează pe Facebook mesaje primite în sticlă de la peștii „patrioți” ai țării de la munte, care îi îndeamnă pe bucureșteni să o voteze pe lidera partidului S.O.S pentru postul de edil. Bineînțeles, mesajul nu a fost citit de pești în persoană că de, au branhii și le e greu pe uscat, ci de un mesager care a vorbit în numele ființelor marine, spunând că au nevoie de ajutor.

„Dacă și peștii cer ajutor, vă dați seama, toată România cere ajutor. Votați masiv Diana Iovanovici-Șoșoacă”, spune mesagerul din videoclipul postat de Diana Șoșoacă pe Facebook.

Cu două săptămâni înainte de alegeri, și peștii fac campanie. Sau cel puțin așa spune Diana Șoșoacă

În videoclip, se poate observa cum pe apă vine plutind o sticlă cu un „mesaj foarte important”, după cum spune mesagerul care ia sticla și o deschide, scoate hârtia pe care se afla mesajul de ajutor al peștilor și o îndreaptă spre cameră. E clar, dacă peștii s-au pus să învețe să scrie, să aleagă carioci și să ruleze hârtii și să le prindă cu elastic, e grav.

„Ce mesaj a venit pe calea apelor: Votați Diana Iovanovici-Șoșoacă și Partidul S.O.S. România pe 9 IUNIE!”, a titrat lidera S.O.S în deschiderea postării sale de pe Facebook.

Că mesajul a fost scris și trimis de pești este un fapt absolut incontestabil, nu ne îndoim vreo secundă. Totuși, ne gândim ce a fost mai greu pentru pești: să pună dopul sticlei (pentru că e cu filet, nu de plută), sau să se decidă ce culori de carioci o să-i convingă pe bucureșteni să voteze cu dna. Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI

FOTO | Trotuarul e pentru mașini și șoseaua e pentru copiii care vin de la școală. Pe o stradă din Sectorul 4, ambele trotuare sunt transformate în parcare bară la bară

VIDEO | Limuzină în flăcări pe Șoseaua Pipera. Trafic îngreunat

Nouă linii STB au program prelungit și alte patru circulă deviat, sâmbătă. Pe Arena Națională are loc „Meciul de adio al Generației de Aur”

Cookies