VIDEO | „Miauuu, mi-au salvat viața!”. Trei polițiști din București au scos „de la motor” un pisoi blocat sub capota unei mașini

25 mai 2022
1397 Afișari
VIDEO | „Miauuu, mi-au salvat viața!
VIDEO | „Miauuu, mi-au salvat viața!". Trei polițiști din București au scos „de la motor" un pisoi blocat sub capota unei mașini

Trei polițiști din București au salvat marți dimineață un pisoi de sub capota unei mașini. Imediat după incident animalul a fost adoptat.

Trei polițiști din București au salvat un pisoi de sub capota unei mașini

Andrei, Alexandru și Adrian sunt agenți de poliție în cadrul Secției 15 din București. Aceștia au salvat în dimineața zilei de marți, 24 mai 2022, o pisicuță ce era blocată sub capota unei mașini.

Cei trei se aflau în patrulare, când au observat o mașină ce era oprită în mijlocul drumului și pusă pe avarii. Lângă autovehicul se afla o femeie. Agenții de poliție s-au oprit pentru a vedea dacă aceasta are nevoie de ajutor.

Întrebată de polițiști dacă are nevoie de ajutorul lor, aceasta le-a spus că are impresia că o pisicuță este blocată „la motor”. Femeia tocmai ce plecase de acasă cu mașina, când a început să audă un mieunat.

Intrați, vă rugăm, în mașină, dar nu porniți motorul! Luați de volan dreapta. Împingem noi mașina să o scoatem de pe partea carosabilă, apoi ne uităm să vedem ce e.

Operațiunea de salvare a durat doar câteva secunde

Odată ce mașina a fost mutată de pe mijlocul drumului, polițiștii au deschis capota pentru a vedea ce se petrece.

Între piesele de sub capota mașinii a fost găsit un pui de pisicuță, micuț și speriat. Animalul a fost scos de la motor și salvat de către polițiști.

Ministerul Afacerilor Interne le-a transmis celor trei agenți următorul mesaj:

Un gest de normalitate, dar care a salvat o viață!

Felicitări băieți!

Femeia, în a cărei mașină se ascunsese pisicuța, a decis să o adopte. Imediat după acest incident șoferița i-a dat pisicii să mănânce și a mers cu ea la veterinar pentru a se asigura ca este bine. Micuțul suflet este acum pe mâini bune.

Cookies