VIDEO | Metoda “Carapacea”, prin care dl. Piedone ne salvează de dușuri reci. „O să credeți că-s nebun, dar vă spun: în vechile conducte Termoenergetica, se bagă unele noi”

17 mai 2024
886 afișări
VIDEO | Metoda “Carapacea”, prin care dl. Piedone ne salvează de dușuri reci.
VIDEO | Metoda “Carapacea”, prin care dl. Piedone ne salvează de dușuri reci. "O să credeți că-s nebun, dar vă spun: în vechile conducte Termoenergetica, se bagă unele noi"

Azi, într-o friguroasa zi de vineri, luna mai, când bucureștenii din vreo 750 de blocuri se spală cu apă rece, aflăm de la domnul candidat Piedone cum se realizează salvarea din acest infern termoenergetic în care se zbate Bucureștiul.

Metoda „Carapacea”, prin care candidatul Piedone ar schimba fulgerător conductele, dacă ar fi primar

Într-o sesiune electorală de  Q&A cu cetățeni, organizată la o măsuță/un birouaș, pe un trotuar de la Piața Obor, candidatul Piedone a discutat cu diverși oameni despre problemele stringente ale urbei.

Prima problemă ridicată de o doamnă a fost, desigur, cea referitoare le nenorocirea cu apa caldă (e doar nenorocirea cu apa caldă deoarece suntem în afara sezonului cu calorifere pornite)

O problemă de ale cărei dimensiuni domnul Piedone se arată coștient și pentru care are, de la la minutul 2 și 40 de secunde încolo, o soluție atât  imbatabilă, cât și foarte rapidă. La scara istoriei dușurilor noastre reci, se rezolvă practic în timp fulgerător:

Voi înlocui țevile de termoficare în maximum 5 ani, o să credeți că-s nebun și vă spun și cum. De exemplu, actualele conducte, ață văzut că ei sparg.. Aceleași conducte le putem folosi ca și carapace și să băgăm alte conducte prin ele. Facem o gaură aici, o gaură la un kilometru sau la doi kilometri și în ritmul ăsta se schimbă automat în loc să sapi, să faci, să sudezi. Se reduce și mergem cu viteza luminii.

Sesiunea electorală de Q&A are, pentru domnul candidat, o altă definiție: este, de fapt, o dezbatere electorală la care adversarii săi, desigur, „n-au avut curaj să vină”, deși le-a pregătit și scaune. 😉

În absența acestei confruntări organizate la trotuare de domnia sa, unde i-au fort alături pozele Gabrielei Firea, lui Sebastian Burduja și Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone a vorbit cu diverși cetățeni, despre diversele probleme ale domniilor lor.

 

Cookies