VIDEO | Mesajul lui Ed Sheeran pentru bucureșteni, înainte de al doilea concert al său în România. „Abia aștept să ne vedem, în București, pe Arena Națională”

17 iun. 2024
32361 afișări
VIDEO | Mesajul lui Ed Sheeran pentru bucureșteni, înainte de al doilea concert al său în România. „Abia aștept să ne vedem, în București, pe Arena Națională”
VIDEO | Mesajul lui Ed Sheeran pentru bucureșteni, înainte de al doilea concert al său în România. „Abia aștept să ne vedem, în București, pe Arena Națională”. Sursa foto: Zackary Walters

Artistul britanic Ed Sheeran revine la București în această vară, pentru încă un concert la noi în țară. Acesta va cânta pe 24 august, în fața unei Arene Naționale pline, și va urca pe o scenă de 360 de grade, care îl va plasa chiar în mijlocul fanilor săi. Cu aproape două luni rămase până la concert, Ed Sheeran le-a transmis fanilor și un mesaj video.

Ed Sheeran se întoarce în București în această vară și va urca pe scenă pe 24 august, tot pe Arena Națională. Concert face parte din turneul „Mathematics World Tour”, care a început acum mai bine de 2 ani, în martie 2022. Artistul va urca pe o scenă de 360 de grade, care va fi amplasată chiar în mijlocul fanilor.

Ce mesaj le-a transmis Ed Sheeran fanilor înainte de concertul din România

Artistul a transmis prin Eventim, organizatorul concertului, un mesaj pentru fanii care vor veni pe Arena Națională:

„Bună ziua, România! Abia aştept să ne vedem, în Bucureşti, pe Arena Naţională, în data de 24 August 2024”

Ed Sheeran a cântat prima dată la București în anul 2019

În 2019, artistul britanic a urcat pe scenă în fața a 50.000 de oameni, tot pe Arena Națională, și a susținut un concert impresionant, cântând singur, doar cu vocea și chitara, fără coregrafie, backing vocals sau alți interpreți. „Îmi doream de foarte, foarte mult timp să vin în Bucureşti. Sunt atât de fericit să fiu aici!“, a spus Ed Sheeran în urmă cu cinci ani. Artistul a fost impresionat atunci de faptul că românii știau toate versurile melodiilor sale și le-a spus fanilor că va mai sta câteva zile în țara noastră ca să descopere cele mai frumoase atracții.

CITEȘTE ȘI

Cookies