VIDEO | Mesajul lui Dorian Popa, după ce rezultatul analizelor de sânge a confirmat că artistul consumase canabis. „Îmi cer scuze tuturor, am greșit indiscutabil”

07 nov. 2023
495 Afișari
VIDEO | Mesajul lui Dorian Popa, după ce rezultatul analizelor de sânge a confirmat că artistul consumase canabis. „Îmi cer scuze tuturor, am greșit indiscutabil”
VIDEO | Mesajul lui Dorian Popa, după ce rezultatul analizelor de sânge a confirmat că artistul consumase canabis. „Îmi cer scuze tuturor, am greșit indiscutabil”| Sursă foto: Captură YouTube-Dorian Popa

După ce a Dorian Popa a ieșit pozitiv pentru substanța canabis, în urma unui test făcut de polițiștii rutieri la finalul lunii octombrie, acesta a transmis un mesaj în mediul online fanilor săi.

Artistul a recunoscut că a consumat drogul, însă transmite că nu îl consumase în ziua în care a fost oprit de poliție. Dorian Popa și-a asumat răspunderea pentru greșeala făcută și a transmis că este „cea mai mare greșeală din viața lui”.

Mesajul lui Dorian Popa

În seară, 27 octombrie, ora 21:15, în localitatea Domnești din județul Ilfov, Dorian Popa a fost oprit de către polițiștii rutieri și testat cu aparatul DrugTest, rezultatul arătând prezența unei substanțe psihoactive în organism.

Ulterior, artistul a fost transportat la o unitate medicală din București pentru prelevarea de mostre biologice, rezultatul confirmând că acesta consumase canabis.

În dimineața zilei de 7 noiembrie 2023, la 10 zile de la respectivul incident, artistul a transmis un mesaj fanilor săi. Dorian a postat un videoclip pe YouTube în care recunoaște că a consumat drogul și își cere scuze pentru faptele sale:

Discuția asta trebuia să o am de ceva vreme cu voi, însă o să înțelegeți de ce am ales să o fac abia acum.

În primul rând, vrea sa-mi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și vă spun că nu vrea nici o secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. 

Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Artistul a transmis că deși a consumat respectivul drog, acest lucru nu s-a întâmplat în ziua în care a fost oprit de polițiști, ci cu câteva zile înainte:

Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat lucru pe care îl regret. 

Eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat. Zilele următoare l-am avut pe Edi ca șofer, tocmai pentru că eram conștient că deși nu mai eram sub influența substanței, aceasta poate ieși la test.

În ziua în care s-a întâmplat am fost acasă toată ziua. Cum nu a trebuit să plec nicăieri, nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara din păcate am deci să mă duc până la nonstop, pentru că „ce se poate întâmpla în câteva sute de metri”. 

O greșeală pe care mi-o asum, pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta este aceeași. 

(…)Până la sosirea analizelor nu au vrut să fac nici un comentariu, pentru că așteptam rezultatul concret. 

Mai jos puteți vedea integral mesajul transmis de artist:

Cookies