VIDEO | Mașină vs Imperio, secunde speechless în traficul din București. Un șofer autohton a încurcat drumul și a dat nas în nas cu tramvaiul la Piața Sfântul Gheorghe

04 mart. 2024
887 Afișari
VIDEO | Mașină vs Imperio, secunde speechless în traficul din București. Un șofer autohton a încurcat drumul și a dat nas în nas cu tramvaiul la Piața Sfântul Gheorghe
VIDEO | Mașină vs Imperio, secunde speechless în traficul din București. Un șofer autohton a încurcat drumul și a dat nas în nas cu tramvaiul la Piața Sfântul Gheorghe. Sursa foto: captură video/ Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti”/ Dumitru P.

Mașină vs Imperio în traficul din București. Un bucureștean a intrat cu mașina pe șina de tramvai de la Piața Sfântul Gheorghe. A dat nas în nas cu un tramvai Imperio și a fost obligat de împrejurări să dea cu spatele.

Bărbatul ori a vrut să-și facă propriul drum, ca să scape de aglomerația din trafic…ori chiar nu știa că pe acolo nu circulă autoturismele.

Mașină vs Imperio pe șina de tramvai de la Piața Sfântul Gheorghe din București

Un internaut a publicat luni, 4 martie 2024, pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti”, un clip video cu o situație greu de explicat, surprinsă în traficul din București: un șofer a intrat pe șina de tramvai de la Piața Sfântul Gheorghe și a dat nas în nas cu un Imperio.

În momentul în care bucureșteanul aflat la volan a observat că tramvaiul Imperio care circula pe linia 21 vine spre el, a început să dea cu spatele. În Piața Sfântul Gheorghe nu pot circula mașinile, ci doar tramvaiele.

În cele din urmă, mașina a ieșit de pe șine și tramvaiul 21 a putut să oprească în stație pentru preluarea călătorilor.

Postarea a strâns peste 90 de reacții, dar și comentarii din partea celorlalți internauți. Lăsăm mai jos câteva comentarii:

  • „Dacă era din provincie ziceau că nu a știut, dar pentru un bucureștean să nu ști că acea zonă e destinată doar pentru tramvaie (era și pe contrasens) rușine. Ai dat banii degeaba pe permis!”, spune Florin G.
  • „A vrut să scurteze traseul:))”, spune Mircea M.
  • „Este vatman de profesie, dar a uitat că a plecat cu mașina de acasă”, spune Dragos S.
  • „La km 0 este această stradă, din păcate, și masinile, și tramvaiul folosesc aceeași banda”, spune Mircea G.
  • „Există așa ceva!?? Chiar mi se pare incredibil… mă uit și nu cred…”, spune Loredana R.
  • „Posibil a avut BMW în trecut”, spune Ionuț E.

VIDEO

Sursa video: Facebook/ Ai parcat ca un bou Bucuresti/ Dumitru P.

Te-ar mai putea interesa și: Imperio no. 80 a ajuns în București. Noul tramvai va fi introdus pe linia 32

Cookies