VIDEO | Mașina unui bucureștean din Sectorul 6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală. Cum explică oamenii legii

21 apr. 2023
1546 Afișari
VIDEO | Mașina unui bucureștean din Sectorul 6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală. Cum explică oamenii legii
Mașina unui bucureștean din Sectorul 6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală. Cum explică oamenii legii. Sursa foto: captură TikTok/ abidan57

Un utilizator a încărcat în mediul online un video în care se poate vedea cum, deși trebuia tractată, mașina unui bucureștean din Sectorul 6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală. Bărbatul i-a anunțat pe oamenii legii că filmează pentru că proprietarul autovehiculului trebuie să vadă modul în care i-a fost luată mașina, deși nu-l cunoaște.

Mașina unui bucureștean din Sectorul 6 a fost târâtă pe pietriș de Poliția Locală

Un bărbat a postat pe TikTok un video cu momentul în care Poliția Locală a decis să ridice o mașină pentru că în zona în care era parcată se desfășurau lucrări de asfaltare. Doar că mașina nu era ridicată, ori tractatată, ci era târâtă pe pietriș.

O să-i arăt să vadă și el (proprietarul) cum se ridică mașinile în sectorul ăsta, îi anunță cel care a filmat pe polițiști.

În imagini se poate vedea cum mașina este trasă într-o parte prin pietriș și nisip, zona fiind în proces de asfaltare.

Am și eu o rugăminte, haideți să ne vedem de treabă, îi răspunde agentul bărbatului care filma.

VIDEO

@abidan57♬ sunet original – Abi Dan

Cum explică oamenii legii

Poliția Locală a explicat că mașina respectivă nu a fost avariată, iar proprietarul nu a depus sesizare, potrivit buletin de București. Totodată, oamenii legii spun că șoferii au fost notificați să-și mute mașinile din zona respectivă, în momentul în care au început lucrările de asfalte, iar autovehiculul despre care vorbim acum a rămas singurul care nu a fost mutat de către proprietar. Astfel, Poliția Locală S6 „a intervenit pentru eliberarea zonei și relocarea lui”, conform sursei citate.

De ce au folosit polițiștii aparatul „tip furculiță”? Acesta a fost folosit pentru a tracta mașina „în bune condiții” la 85 m distanță de unde se afla. Platforma care se folosește pentru ridicarea mașinilor nu poate fi folosită decât pe asfalt: „piciorușele laterale în care se proptește ar fi intrat, în cazul de față, în pământ”, potrivit buletin de București.

Cookies