VIDEO | Lucrările de la supralărgirea Ghencea avansează. TCMB: Muncitorii toarnă al doilea strat de asfalt

18 apr. 2024
10716 afișări
VIDEO | Lucrările de la supralărgirea Ghencea avansează. TCMB: Muncitorii toarnă al doilea strat de asfalt
VIDEO | Lucrările de la supralărgirea Ghencea avansează. TCMB: Muncitorii toarnă al doilea strat de asfalt | Captură ecran: TCMB - Facebook

Lucrările la supralărgirea Bulevardului Ghencea avansează pe tronsonul 1, anunță Trustul de Clădiri Metropolitane București. Proiectul prevede așternerea a trei straturi de asfalt, iar muncitorii lucrează acum la turnarea stratului al doilea.

Lucrările la supralărgirea Ghencea avansează

Trustul de Clădiri Metropolitane București transmite, pe pagina de Facebook, că lucrările de supralărgire a Bulevardului Ghencea, pe tronsonul 1, se află în grafic. În următoarea perioadă, muncitorii vor lucra la așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, din cele 3 prevăzute.

Zilele trecute, atunci când vremea a fost favorabilă, au fost turnate 400 de tone de asfalt, reprezentând o treime din suprafața cu stadionul.

Avansăm lucrările de supralărgire a Bulevardului Ghencea, din cadrul tronsonului 1, în ritmul estimat.

În această perioadă, echipa noastră lucrează la așternerea celui de-al doilea strat de asfalt, din cele 3 prevăzute în proiect. Ne bucurăm să vedem progresul și suntem nerăbdători să oferim comunității noastre o nouă și modernă arteră de circulație.

Zilele anterioare, cât vremea a fost favorabilă, am reușit să turnăm aproximativ 400 tone de asfalt, adică o treime din suprafața de pe partea cu stadionul, în tandem cu montarea celor două repartitoare.

Stadiul lucrărilor la clădirea de pe Strada Baltagului 17

Pe data de 12 aprilie, Trustul de Clădiri Metropolitane București anunța care este stadiul lucrărilor de consolidare și renovare la imobilul situat pe Strada Baltagului 17. Clădirea se afla într-o stare avansată de degradare, motiv pentru care locuitorii acesteia au fost relocați.

Lucrările ce se desfășoară în această perioadă se fac la structura de rezistență a clădirii, iar apoi se va interveni pentru refacerea finisajelor interioare și exterioare.

Imobilul din Strada Baltagului 17 beneficiază în această perioadă de ample lucrări de consolidare și renovare, după ce în luna februarie am demarat acest proces împreună cu Primăria Municipiului București.

Această clădire are două etaje cu pod tehnic iar lucrările se vor desfășura la structura de rezistență a clădirii și constau în consolidarea fundațiilor, planșeelor din beton armat și realizarea de pereți structurali noi.

Ulterior vom interveni pentru refacerea finisajelor interioare și exterioare ale clădirii cu accent pe izolarea termică superioară și trecerea la un sistem centralizat de încălzire.

Potrivit specialiștilor AMCCRS, clădirea era în precolaps. Persoanele care locuiesc aici au fost relocate pentru siguranța lor în alte locuințe de necesitate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies