VIDEO | Lucrările de la Pasajul Metalurgiei din Sectorul 4 avansează pe zi ce trece. Daniel Băluță: Se toarnă asfaltul

07 iun. 2023
4223 Afișari
VIDEO | Lucrările de la Pasajul Metalurgiei din Sectorul 4 avansează pe zi ce trece. Daniel Băluță: Se toarnă asfaltul
VIDEO | Lucrările de la Pasajul Metalurgiei din Sectorul 4 avansează pe zi ce trece. Daniel Băluță: Se toarnă asfaltul | Sursă foto: captură Facebook-Daniel Băluță

Pasajul Europa Unită, aflat la intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și strada Turnu Măgurele din Sectorul 4, este tot mai aproape de finalizare. Daniel Băluță a anunțat că a început turnarea asfaltului pe pasajul suprateran.

Se toarnă asfaltul la Pasajul Metalurgiei din Sectorul 4

Mai este puțin și Pasajul Europa Unită ar trebui să fie dat în trafic. Termenul pe care Primăria Sectorului 4 îl are pentru finalizarea acestuia este luna septembrie a acestui an.

Daniel Băluță a transmis noi imagini de pe șantier, anunțând că a început turnarea asfaltului pe calea de rulare a vehiculelor. Iată mesajul transmis de edilul din S4:

Se toarnă asfaltul la Pasajul Europa Unită, calea rutieră supraterană care va descongestiona traficul în zona Metalurgiei!

Vă voi ține la curent cu toate etapele lucrării ale acestui proiect important pentru comunitatea sectorului nostru.

Primarul a publicat și un videoclip în care poate fi văzut stadiul lucrărilor la acest moment:

Daniel Băluță acuză PS3 că a furat vortexul de la pasaj

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este acuzat de edilul din S4 de furt intelectual. Conflictul a fost generat designul pe care urmează să îl aibă Pasajul Europa Unită, și de la care PS3 s-ar fi inspirat.

Vortexul ce urmează să fie realizat pe deasupra pasajului din zona Grand Arena, ar fi folosit de către administrația publică din S3 pentru Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui.

Asta nu se întâmplă, noi avem un proiect original, nu o copie. Normal că ne inspirăm din lume, dar avem punct de vedere al proiectanților că e original. Și chiar dacă e o problemă, nu e a noastră, ci a lor, a societății cu care avem contract. De altfel, proiectul de la Sectorul 4 nu s-ar fi potrivit pe locația asta, deci nu are cum să fie o copie, a declarat Robert Negoiță pentru Digi24.

În urma unei proces început de Primăria Sectorului 4, Tribunalul București a decis ca lucrările pentru realizarea pasajului lui Negoiță să fie suspendate. Astfel că, cel mai probabil, bucureștenii nu vor putea circula pe acest pasaj, în această vară.

Cookies