VIDEO | Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului are prima grindă metalică la pasajul peste calea ferată. „Facem tot posibilul ca anul acesta să fie gata”

05 apr. 2024
3835 afișări
VIDEO | Lotul 3 Sud al A0 - Autostrada Bucureștiului are prima grindă metalică la pasajul peste calea ferată. „Facem tot posibilul ca anul acesta să fie gata”
VIDEO | Lotul 3 Sud al A0 - Autostrada Bucureștiului are prima grindă metalică la pasajul peste calea ferată. „Facem tot posibilul ca anul acesta să fie gata” | Sursa foto: captură video Irinel Ionel Scrioșteanu/Facebook

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor are vești despre Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu a anunțat că a fost montată prima grindă metalică la pasajul peste calea ferată.

Lucrările de aici au întârzieri (ar fi trebuit să fie gata în aprilie 2024), iar secretarul de stat în Ministerul Transporturilor spune că se face tot posibilul ca, până la sfârșitul acestui an, să fie dată în trafic porțiunea dintre A1 și A2, partea de sud.

Vești despre Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului

Prima grindă metalică la viaductul peste calea ferată, a anunțat Irinel Ionel Scrioșteanu, joi, 4 aprilie, într-o postare pe pagina de Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor spune că a existat o colaborare foarte bună cu CFR Infrastructură pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului.

Joi, 4 aprilie 2024, a fost montată prima grindă la pasajul peste calea ferată, urmând ca activitatea de montare a tablierului metalic să continue și în perioada următoare.

Șoferii vor putea circula între A1 și A2, doar la nivel de autostradă

Facem tot posibilul ca anul acesta să circulăm între A1 și A2, pe partea de sud, doar la nivel de autostradă, spune Scrioșteanu.

Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului are o lungime de 18 km și leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la Autostrada A1, în zona localităților Ciorogârla – Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1).

Lucrările de aici au întârzieri, termenul inițial fiind aprilie 2024. La ultima vizită pe șantierul de la Lotul 3 Sud al A0, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor a spus că aici se lucrează și în zilele de sâmbătă și duminică, iar dacă acest ritm va fi păstrat, sunt șanse mari să fie dat în trafic până la sfârșitul acestui an.

Dacă păstrează lucrul pe șantier, cu montare de grinzi chiar și pe timp de noapte, cum s-a întâmplat săptămâna trecută, există șanse să finalizăm anul acesta și să dăm în trafic, a spus Scrioșteanu la data de 24 martie.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV | Planșeul Unirii e, de fapt, un vechi pod peste Dâmbovița și stă să cadă. Nu s-a mai umblat la el din 1934 și făcea parte din planul de acoperire totală a râului

Cookies