VIDEO | Linia tramvaiului 32 trebuie modificată urgent pentru BMW! Altminteri, mai pățește cineva blocaj devastator pentru mașină, precum cel din situația de față

08 mart. 2023
1021 Afișari
VIDEO | Linia tramvaiului 32 trebuie modificată urgent pentru BMW! Altminteri, mai pățește cineva blocaj devastator pentru mașină, precum cel din situația de față
VIDEO | Linia tramvaiului 32 trebuie modificată urgent pentru BMW! Altminteri, mai pățește cineva blocaj devastator pentru mașină, precum cel din situația de față | Sursă foto: Captură Facebook-Tudor A. Otulescu

Un șofer a rămas blocat pe linia tramvaiului 32 care circulă în cartierul Rahova din București. Mașina nu a putut înainte pe șine așa că oamenii aflați în zonă au sărit în ajutor și au împins vehiculul.

Șofer de BMW care a rămas blocat pe linia tramvaiului 32

Șoferii care circulă pe linia de tramvai sunt des întâlniți în București. De cele mai multe ori conduc fără griji, chiar dacă încurcă atât circulația mijloacelor de transport public din Capitală, cât și circulația celorlalți participanți la trafic (atunci când reintră pe benzile destinate mașinilor).

De data aceasta, un șofer a rămas blocat pe linia tramvaiului 32 din Cartierul Rahova. Mașina nu a putut să mai înainteze pe porțiunea de șină aflată între stația Calea Ferentari (Mihail Sebastian) și stația Șoseaua Progresului (Liberty Center).

Imaginile cu mașina împotmolită au fost surprinse de un bucureștean și postate pe Facebook. Iată mesajul transmis de acesta:

În Rahova, când te superi pe viață că tu n-ai permis de vatman pe linia lui 32. Și nici macaz pentru BMW.

Dar nu s-a lăsat înfrânt. A luat toată șina între Sebastian și Liberty. N-am apucat să vad dacă a făcut stație la McDonald’s sau s-a retras la depou.

Cei aflați în zonă au sărit în ajutor

Cu toate că șoferul care circula ilegal pe linia de tramvai, oamenii aflați în zona i-au sărit în ajutor atunci când au observat că nu mai poate înainta. În imagini se poate observa cum mai mult oameni se duc să împingă mașina respectivă.

Pentru că șoferul a reușit să iasă de pe șine cu ajutorul oamenilor, polițiștii nu au reușit să îl sancționeze în niciun fel. Dacă ar fi fost prins de autorități, acesta ar fi riscat atât amendă, cât și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

Nu este pentru prima dată când mașinile rămân blocate pe această porțiune de drum. În anul 2022, atât o mașină de poliție, cât și un TIR au fost surprinse circulând pe șine, pe porțiune respectivă.

Îți recomandăm să citești și: 

Cookies