VIDEO | “Le-ați văzut pe aceste femei? Fură din cluburi prin Centrul Vechi”. Poliția Capitalei face apel la bucureșteni pentru a găsi alte victime

10 feb. 2023
1202 Afișari
VIDEO | “Le-ați văzut pe aceste femei? Fură din cluburi prin Centrul Vechi”. Poliția Capitalei face apel la bucureșteni pentru a găsi alte victime
VIDEO | “Le-ați văzut pe aceste femei? Fură din cluburi prin Centrul Vechi”. Poliția Capitalei face apel la bucureșteni pentru a găsi alte victime / Sursa foto: Unsplash

Poliția Capitalei cere sprijinul cetățenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor infracțiuni de furt și au publicat imagini cu femeile suspectate care acționau în Centrul Vechi.

Potrivit oamenilor legii, trei femei ar fi furat o geacă în care se aflau bunuri personale și suma de 3.000 de lei dintr-un club din Sectorul 3 al Capitalei. Bănuitele ar mai fi comis și alte infracțiuni.

Femei suspectate de furt în Centrul Vechi

La data de 1 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de către o persoană care fusese victima unor hoți. Aceasta a sesizat că i-ar fi fost sustrasă o geacă în care avea bunuri personale și 3.000 de lei.

În urma investigațiilor care s-au desfășurat, s-a presupus că fapta ar fi fost săvârșită de trei femei cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani. Oamenii legii au aflat că bănuitele ar mai fi comis și alte infracțiuni.

DGPMB (Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București) a transmis informații legate de reținerea suspectelor:

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, bănuitele fiind depistate și conduse la audieri.   

La data de 27 ianuarie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză femeia de 27 de ani a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de aceasta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Cercetările vor fi continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor și îi sfătuiește pe aceștia, în cazul în care au fost victimele unor infracțiuni de furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite de către femeile prezentate în imaginile video, să anunțe Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi – Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

VIDEO

Sursa video: Poliția Capitalei

Cookies