VIDEO | La o măsuță-n drum, Piedone tatăl duce promisiunea electorală la nivelul delir: „Doamnă, vă dau parcare sub geam!”. Deschidem și noi lista de dorințe cu niște garaje

24 apr. 2024
997 afișări
VIDEO | La o măsuță-n drum, Piedone tatăl duce promisiunea electorală la nivelul delir: „Doamnă, vă dau parcare sub geam!
VIDEO | La o măsuță-n drum, Piedone tatăl duce promisiunea electorală la nivelul delir: „Doamnă, vă dau parcare sub geam!". Deschidem și noi o listă de dorințe cu niște garaje | Sursă foto: Captură TikTok-Cristian Popescu Piedone

Promisiunile electorale sunt un concept pe care îl cunoaștem toți, fiind făcute de orice politician care își dorește să obțină voturile oamenilor (indiferent că vorbim de cei din România sau de pe altă parte a globului). Din păcate, de cele mai multe ori, se întâmplă ca acestea să fie doar vorbe goale, rămânând neîndeplinite.

În cadrul campaniei din 2024, Cristian Popescu Piedone a ajuns la „culmea promisiunilor electorale”, părând că le spune oamenilor orice vor să audă doar pentru a fi votat. Într-un clip postat pe contul său de TikTok, candidatul pentru PMB îi promite unei doamne în vârstă că, dacă vor fi realizate locuri de parcare lângă blocul ei, îl va primi chiar pe cel de la geamul dânsei.

Piedone duce promisiunea electorală la alt nivel: promite loc de parcare sub geam

Discuția are loc la unul dintre birourile pe care Piedone le pune în stradă atunci când vrea să vorbească cu bucureștenii din Sectorul 5. De data aceasta, „cabinetul” unde îi primește pe oameni pentru a le afla dorințele se află pe Șoseaua Alexandriei 3-5.

În filmarea postată pe contul său de TikTok, poate fi auzită discuția dintre actualul primar al Sectorului 5 și o doamnă în vârstă. Iată cum decurge aceasta:

Cetățean: Vreau un loc de parcare în fața geamului. 

Priedone: Dacă vine să vă facă parcarea, da, n-am nimic împotrivă. Strada aia e a dumneavoastră, nu? Când terminăm blocul se fac și spațiile verzi, iar atunci eu o să fiu acolo. 

Cetățean: Vreau pentru fiul meu, nu pentru mine. 

Piedone: Dacă sunteți dumneavoastră la bloc, vă dau locul ăla de parcare sub geamul dumneavoastră. Nicio problemă. 

Promisiunea făcută de primarul din Sectorul 5 a trezit amuzamentul celor care au văzut clipul, fiind aproape imposibil de realizat urmând procedura corectă. De asemenea, în cazul în care aceasta ar fi îndeplinită, ar reprezenta o nedreptate față de alți cetățeni.

În comentariile de pe TikTok, oamenii au venit și cu alte cerințe către primar:

  • Vreau și eu 3 garaje și 4 locuri de parcare.
  • Și eu vreau încă 4 camere în garsonieră.
  • Eu vreau loc de parcare tot acolo! Locuiesc la etajul 1! Vă rog să faceți dreptate domnu’ Piedone! Propun să jucăm țurca și câștigătorul să-l primească!

În Sectorul 5, pentru a obține un loc de parcare, este necesară completarea unei cereri și depunerea ei pe platforma online Parcări Sector 5. Ulterior, în cazul în care în apropiere de reședință există un loc disponibil, acesta se atribuie în ordinea depunerii cererilor. Cu toate astea, alegerea unui loc anume nu este posibilă, fiind împărțite aleatoriu.

Cristian Popescu Piedone este primul candidat care s-a înscris oficial în cursa pentru PMB. Acesta și-a depus candidatura vineri, în data de 19 aprilie 2024. De asemenea, fiul acestuia a depus și el candidatura pentru Primăria Sectorului 5.

Cookies