VIDEO | Ireal! Oprește mașina pe banda doi, pe Calea Rahovei, scoate copilul, lasă portiera deschisă și traversează aiurea în fugă, la doi pași de trecerea de pietoni

11 oct. 2023
7992 Afișari
VIDEO | Ireal! Oprește mașina pe banda doi, pe Calea Rahovei, scoate copilul, lasă portiera deschisă și traversează aiurea în fugă, la doi pași de trecerea de pietoni
VIDEO | Ireal! Oprește mașina pe banda doi, pe Calea Rahovei, scoate copilul, lasă portiera deschisă și traversează aiurea în fugă, la doi pași de trecerea de pietoni | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov/D. D. Nicolae

Dacă nu era filmat, părea ireal! O traversare periculoasă pe Calea Rahovei ar fi putut să se transforme într-o tragedie. O femeie a staționat pe banda a doua a șoselei, a ieșit din mașină împreună cu o fetiță și a traversat șinele de tramvai și șoseaua neregulamentar. În tot acest timp, mașina din stânga a autoturismului a fost lăsată deschisă.

O femeie a traversat neregulamentar pe Calea Rahovei de mână cu o fetiță

Un șofer a reușit să surprindă momentul, iar înregistrarea video a fost publicată pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Postarea a strâns în scurt timp sute de reacții și zeci de comentarii.

În filmuleț se observă cum șoferița staționează pe banda a doua de circulație, pe Calea Rahovei, sensul de mers spre Piața Unirii, deschide ușa din stânga și iese pentru a-i permite și fetiței același lucru, tot prin stânga. Cea mică, cu un ghiozdan în spate, reușește să iasă.

Femeia o ia pe copilă de mână și traversează în fugă șinele de tramvai, imediat după ce un Imperio trece prin fața lor. Cele două continuă traversarea ajungând pe trotuarul din stânga. În tot acest timp, ușa din stânga a mașinii a rămas larg deschisă.

La câțiva metri distanță față de locul în care femeia împreună cu fetița traversează neregulamentar se află o trecere de pietoni.

În zona respectivă se află Școala Gimnazială „Grigore Tocilescu” (Nr. 132).

În secțiunea de comentarii, oamenii s-au revoltat față de gestul femeii:

  • „Merită să se urce unu și să plece cu mașina ei… doar așa, până unde avea treabă.” – G. V.
  • „Chiar așa am ajuns, să nu mai respectăm regulile de circulație, ne oprim unde avem nevoie, nu mai suntem în stare să mergem pe jos câteva sute de metri, plus că pune în pericol și viața copilului.” – M. N.
  • „Doamna a pus în pericol copilul traversând așa. Cât despre ce exemplu i-a dat… E mult până departe.” – V. N.

Aceasta este înregistrarea video publicată pe grupul de Facebook menționat:

Sursa video: Facebook – Info Trafic București și Ilfov/D. D. Nicolae

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies