VIDEO | Întâmplare simpatică într-un autobuz din București. Un libanez povestește cum a fost alergat de un băiat, care voia să-i înapoieze căștile pierdute

16 mai 2023
1527 Afișari
VIDEO | Întâmplare simpatică într-un autobuz din București. Un libanez povestește cum a fost alergat de un băiat, care voia să-i înapoieze căștile pierdute
VIDEO | Întâmplare simpatică într-un autobuz din București. Un libanez povestește cum a fost alergat de un băiat, care voia să-i înapoieze căștile pierdute | Sursă foto: Captură TikTok-halfynassif

În mijloacele de transport ale STB din București au loc și întâmplări drăguțe, nu doar certuri și nervi din cauza mizeriei sau a aglomerației. Un libanez a povestit cum i-au fost înapoiate căștile pierdute autobuz din oraș.

Căștile pierdute în autobuz au fost înapoiate de un bucureștean binevoitor

Bucureștenii sunt obișnuiți cu întâmplările negative petrecute în mijloacele de transport în comun din oraș. De multe ori ne facem nervi atunci când mergem cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul prin Capitală.

Cu toate asta, există și persoane binevoitoare, care vin în ajutorul oamenilor și arată că se pot întâmpla și lucruri pozitive în STB.

O astfel de întâmplare a fost cea a lui Halfy Nassif, un libanez, care povestește cum și-a pierdut căștile în autobuz. Bărbatul a povestit că avea căștile prinse de gaica de la pantalon, iar în timpul călătoriei aceste s-au desprins și au căzut.

Fără să sesizeze acest lucru, bărbatul a coborât din STB și și-a continuat drumul liniștit. La 10 minute distanță, a observat că un băiat alerga după el. Bucureșteanul a coborât din autobuz pentru a înapoia căștile acestuia.

Iată mesajul transmis de Halfy Nassif, pe contul său de TikTok:

Lucruri care se întâmplă în București și de care nimeni nu vorbește. M-am urcat în autobuz, mi-am prins căștile de pantalon și au căzut. M-am ridicat, am coborât din autobuz, toate fără să observ.

La 10 minute distanță, un băiat a venit alegând direct la mine și mi-a spus: Hei, astea sunt ale tale.

I-am mulțumit și a plecat, atâta tot. Nu încerc să rup stereotipurile, dar românii merită mai multă încredere.

În descrierea videoclipului publicat pe rețeaua de socializare, bărbatul a transmis că nu este prima dată când are parte de astfel de întâmplări în București, este doar prima dată când le povestește urmăritorilor săi.

Cookies