VIDEO | Incendiul de la locul de joacă din Sectorul 3 a fost cauzat de doi adolescenți, potrivit autorităților. Aceștia ar fi dat foc la lemne sub un tobogan

12 feb. 2023
695 Afișari
VIDEO | Incendiul de la locul de joacă din Sectorul 3 a fost cauzat de doi adolescenți, potrivit autorităților. Aceștia ar fi dat foc la lemne sub un tobogan
VIDEO | Incendiul de la locul de joacă din Sectorul 3 a fost cauzat de doi adolescenți, potrivit autorităților. Aceștia ar fi dat foc la lemne sub un tobogan . Sursa foto: Facebook

Un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Sectorul 3 a luat foc și a ars aproape în întregime sâmbătă seară. Camerele de luat vederi instalate de Poliția Locală au surprins doi adolescenți care au pus lemne sub un tobogan și le-au dat foc înainte ca locul de joacă să ardă în proporție de 90%.

Incendiul de sâmbătă după-amiază de la locul de joacă din Sectorul 3, de pe bulevardul Nicolae Grigorescu, ar fi fost cauzat de doi adolescenți. Camerele de luat vederi montate de Poliția Locală Sector 3 au surprins momentul în care doi adolescenți au pus lemne sub un tobogan și le-au dat foc. Din fericire nu au fost rănite persoane în urma incidentului.

Incendiul de la locul de joacă din Sectorul 3 a fost cauzat de doi adolescenți, potrivit autorităților

La fața locului a ajuns și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care a declarat că momentan autoritățile depun eforturi pentru identificarea făptașilor și a dat asigurări că locul de joacă va fi refăcut în cel mai scurt timp posibil.

„Este trist că se întâmplă astfel de lucruri. Bine însă că focul a fost stins la timp de pompieri și nu s-a extins. Avem imaginile cu cei doi adolescenți teribiliști care au aprins focul și vor fi probabil identificați de poliție. Bineînțeles că vom reface locul de joacă în scurt timp și sperăm ca astfel de lucruri să nu se mai petreacă, înțelegând faptul că spațiul public ne aparține tuturor”, a declarat Robert Negoiță.

VIDEO | Imagini cu incendiul care a mistuit locul de joacă din Sectorul 3

Jurnalistul Alex Dima a publicat pe contul său de Facebook imagini cu flăcările puternice care au topit locul de joacă aproape în întregime și care au împrăștiat nori deși de fum în zonă.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi copac

CITEȘTE ȘI

Scandalul blocului din Visarion 8 continuă. Nicușor Dan a solicitat Parchetului să oprească lucrările de construire

Lucrările la Magistrala M6 din nordul Bucureștiului încep în luna mai. „Va fi cea mai dificilă lucrare din zona București-Ilfov”

Sistemul de Semaforizare Inteligentă din București va fi modernizat și extins prin PNRR. Anunțul a fost făcut de primarul Nicușor Dan

Cookies