VIDEO | Incendiu la nord de București. A luat foc o hală de depozitare din Mogoșoaia. Un bucureștean spune că fumul se vede din Pantelimon

02 mai 2024
1159 afișări
VIDEO | Incendiu la nord de București. A luat foc o hală de depozitare din Mogoșoaia. Un bucureștean spune că fumul se vede din Pantelimon
VIDEO | Incendiu la nord de București. Un bucureștean spune că fumul se vede din Pantelimon. Martor: Arde în zona giratoriului de la Mogoșoaia. Foto: Facebook/Adrian G și Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un incendiu a izbucnit la nord de București,în seara zilei de joi, 2 mai, în Mogoșoaia, unde arde o hală de depozitare și în interiorul căruia funcționa și un atelier auto.

UPDATE: Incendiul de la Mogoșoaia f fost lichidat.

După informațiile inițiale,  ISUBIF a transmis că imobilul în care se manifestă incendiul este un atelier auto, iar la interior se aflau materiale plastice şi vopseluri. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, fiind chemat în sprijin şi un echipaj SABIF. Pentru a asigura rezerva de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă 6 autospeciale de stingere de capacitate mare (cisterne). Două persoane au fost asistate de către echipajul de prim ajutor, având atac de panică, una dintre ele fiind transportată la spital.

Știrea inițială:

Este un incendiu cu degajări mari de fum care se văd, din Pantelimon, după cum spune un bucureștean din comunitatea Infotrafic București și Ilfov:

Aveți idee ce se întâmplă în zona Băneasa sau în împrejurimi? Sunt degajari intense de fum. Se vad din Pantelimon. Nu îmi dau seama de unde sunt.
Un martor spunea, la scurt timp după izbucnirea incendiului, că  incendiul este aproape de giratoriul către Mogosoaia:
Am vazut trecând 7 masini de pompieri.

VIDEO | 8 autospeciale invervin la acest incendiu în Mogoșoaia

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov anunță că incendiul a izbucnit la o hală de depozitare din Mogoșoaia, Ilfov, pe Strada Poieni. Flăcările s-au extins pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Nu există pericol de extindere, transmit pompierii ISU B-IF.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare, pe strada Poieni din localitatea Mogoşoaia. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, fără pericol de extindere.

La fața locului sunt și polițiști care au stabilit un perimetru de siguranță, astfel încât oamenii să nu se apropie.

Pompierii intervin 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și în sprijin un echipaj SABIF.

Potrivit primelor informații, nu au fost raportate victime.

La începutul acestei săptămîni, într-i singură zi – cea de luni, 29 aprilie – alte două incendii puternice s-au produs în nordul Bucureștiului.
În prima parte a zilei a ars un bloc în construcție din complexul rezidențial One Herăstrău Vista, iar seara a a fost cel de la o hală din Bucureștii Noi, unde degajările de fum au fost atât de mari încât a fost emis un mesaj RO-Alert pentru locuitorii din zonă.
Cookies