VIDEO | Încăierare ca în filme pe străzile din București, noaptea trecută. Mai mulți bărbați s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în centrul orașului

14 aug. 2023
2475 Afișari
VIDEO | Încăierare ca în filme pe străzile din București, noaptea trecută. Mai mulți bărbați s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în centrul orașului
VIDEO | Încăierare ca în filme pe străzile din București, noaptea trecută. Mai mulți bărbați s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în centrul orașului | Sursă foto: Captură Facebook -Info Trafic Rutier - Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare

O bătaie ca în filme a fost surprinsă noaptea trecută pe străzile din București. Mai mulți bărbați au fost implicați, însă motivul exact pentru care a izbucnit conflictul nu este cunoscut la momentul redactării acestui articol.

Bătaie ca în filme pe străzile din București

O încăierare în toată regula a fost filmată de un participant la trafic noaptea trecută, duminică – 13 august 2023, în centrul Capitalei. Din filmarea ce a fost publicată pe pagina de Facebook „Info Trafic Rutier – București și Ilfov / Accidente / Filmări / Radare” se observă că una dintre persoanele implicate este întinsă pe jos și lovită de în repetate rânduri de celelalte.

Atunci când se ridică, respectivul este amețit și pare că nu se poate ține bine pe picioare, semn că loviturile încasate au fost puternice.

Conflictul a avut loc între 6 persoane. Iată mesajul transmis de cel care a publicat videoclipul:

Intersecția George Enescu cu Nicolae Bălcescu, București, 13 august 2023, ora 23:00.

Patru indivizi au coborât dintr-un taxi și au lovit mașina din față, un Passat CC cu număr de Argeș. Restul e no comment.

Motivul pentru care s-a declanșat conflictul dintre bărbați nu este cunoscut la acest moment.

Bătaie în centrul orașului – Info Trafic Rutier – București și Ilfov / Accidente / Filmări / Radare

Cei doi bărbați agresați au depus plângere

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis, printr-un comunicat de presă, că cei doi bărbați bătuți în mijlocul străzii, au depus o plângere împotriva agresorilor lor.

Plângerea a fost depusă la Secția 1 de poliție, în jurul orei 23:20.

La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbați, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresați fizic de către alte 4 persoane.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Secția 1. Cercetările în această cauză sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de:

  • Lovire sau alte violențe.

La acest moment polițiștii încearcă să îi depisteze pe cei 4 bărbați și să aplice măsurile legale ce se impun în cauză.

Cookies