VIDEO | Încă puțin și vor fi gata lucrările de pe Bulevardul Ghencea, între strada Brașov și capătul liniei 41. Când vor circula șoferii pe patru benzi

20 apr. 2024
1115 afișări
VIDEO | Încă puțin și vor fi gata lucrările de pe Bulevardul Ghencea, între strada Brașov și capătul liniei 41. Când vor circula șoferii pe patru benzi
VIDEO | Încă puțin și vor fi gata lucrările de pe Bulevardul Ghencea, între strada Brașov și capătul liniei 41. Când vor circula șoferii pe patru benzi. Sursa foto: captură video PMB/Facebook

Municipalitatea anunță că lucrările de pe Bulevardul Ghencea, pe porțiunea de drum cuprinsă între strada Brașov și capătul liniei 41, vor fi gata în curând. Încă puțin până când șoferii vor circula pe patru benzi în această zonă din Sectorul 6.

Lucrările de pe Bulevardul Ghencea, între strada Brașov și capătul liniei 41, finalizate în curând

Primăria Capitalei transmite că sunt aproape gata lucrările de pe Bulevardul Ghencea, pe bucata de drum dintre str. Brașov și capătul tramvaielor 41.

La începutul verii, șoferii vor circula pe 4 benzi în această zonă.

Blaca de beton a fost turnată, iar perioada aceasta se toarnă ultimele straturi de asfalt. De asemenea, în curând vor fi relocați 26 de stâlpi din rețeaua Societății de Transport București.

Municipalitatea anunță că se află în etapa de evaluare pentru restul proiectului, iar contractul pentru execuția lucrărilor urmează să fie atribuit în curând.

În ceea ce privește restul proiectului, suntem în etapa de evaluare și în curând vom atribui contractul pentru execuția lucrărilor, transmite PMB într-o postare pe pagina de Facebook.

VIDEO

Zilele anterioare, cât condițiile meteo au fost favorabile, Trustul de Clădiri Metropolitane a reușit să toarne aproximativ 400 tone de asfalt, adică o treime din suprafața de pe partea cu stadionul Ghencea, în tandem cu montarea celor două repartitoare.

De asemenea, TCM a mai spus că avansează lucrările de supralărgire a Bulevardului Ghencea, din cadrul tronsonului 1, în ritmul estimat.

Amintim că, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement a transplantat 9 arbori cu o înălțime de 8 metri, din speciile arțar, tei și glădiță, din zona Ghencea în Parcul Herăstrău. Pentru acest proces s-a folosit un utilaj special de transplantare. Acest utilaj va fi folosit și la viitoarele șantiere din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | 9 copaci voinici de pe Prelungirea Ghencea, transplantați în Parcul Herăstrău. „Uriașul galben cu gheare”, un utilaj special, a fost folosit pentru mutarea pomilor

Cookies