VIDEO | Încă puțin și parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi va putea fi folosită. Mai trebuie montate elementele arhitecturale și amenajate spațiile verzi

24 aug. 2023
3434 afișări
VIDEO | Încă puțin și parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi va putea fi folosită. Mai trebuie montate elementele arhitecturale și amenajate spațiile verzi
VIDEO | Încă puțin și parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi va putea fi folosită. Mai trebuie montate elementele arhitecturale și amenajate spațiile verzi | Sursă foto: Captură Facebook-Daniel Băluță

Primarul din Sectorul 4, Daniel Băluță, a anunțat că în scurt timp parcarea supraetajată ce a fost realizată lângă stația de metrou Tudor Arghezi va fi finalizată. Muncitorii se ocupă acum de ultimele retușuri.

Parcarea de lângă stația de metrou Tudor Arghezi este aproape gata

Încă puțin și locuitorii din Ilfov și din București se vor putea folosi de noua parcare pe care Primăria Sectorului 4 a realizat-o la stația de metrou Tudor Arghezi. Lucrările au intrat pe ultima sută de metri, după cum a transmis primarul Daniel Băluță.

După cum a informat edilul, echipele de muncitori trebuie să se mai ocupe de:

  • Montarea elementelor arhitecturale ale fațadei,
  • Amenajarea spațiilor verzi.

Daniel Băluță a transmis:

Nouă, modernă și practică! Aceasta este parcarea etajață de lângă stația de metrou Tudor Arghezi.

Mai avem de montat elementele arhitecturale ale fațadei și de amenajat spațiile verzi pentru a încheia și acest obiectiv de investiții.

Primarul a publicat și o seria de imagini de pe șantierul aflat în desfășurare.

Despre stația Tudor Arghezi

Stația de metrou Tudor Arghezi a fost terminată la finalul anului trecut. Cu toate astea, nu este încă funcțională, chiar dacă directorul Metrorex, Mariana Miclăuș, declara că aceasta ar putea fi folosită din martie – aprilie 2023.

La începutul lunii mai, secretarul general al USLM, declara că motivul pentru care stația nu poate fi utilizată este că Metrorex nu are suficiente trenuri, și nici destui angajați.

Cu ce personal dăm drumul la Tudor Arghezi, că noi ne cârpim acum să ajungem pe unde avem obligaţia. Cu ce trenuri? Din ce am înțeles noi, acolo va fi un sistem tip pendul. Să vedem ce va fi. E foarte bine că ne extindem și să dea Dumnezeu ca în 2027 să mergem până la Aeroportul Otopeni cu trenul pe Magistrala 6, a declarat Marian Artimon, potrivit Adevărul.

Pentru ca noua stație de metrou să fie deschisă călătorilor, Metrorex ar avea nevoie de cel puțin 60 de angajați. Rămâne de văzut cât va mai dura până când stația Tudor Arghezi va putea fi utilizată.

Cookies