VIDEO | Încă o barieră ruptă în Sectorul 4. Primarul Băluță anunță că cel responsabil va fi pus să plătească

04 mart. 2023
9454 afișări
VIDEO | Încă o barieră ruptă în Sectorul 4. Primarul Băluță anunță că cel responsabil va fi pus să plătească
Încă o barieră ruptă în Sectorul 4. Primarul Băluță anunță că cel responsabil va fi pus să plătească | Sursă foto: Captură-Facebook: Daniel Băluță

Primarul Daniel Băluță a făcut publice, pe pagina sa de Facebook, noi imagini cu un cetățean din Sectorul 4 ce distruge o barieră, fără nici un motiv evident. Edilul a anunțat că făptașul nu va rămâne nepedepsit.

Un bărbat din Sectorul 4 a rupt o barieră fără motiv

Distrugerea spațiului public este o problemă ce ne afectează pe toți. Pe lângă stricarea aspectului locului, cei ce distrug mobilierul stradal sau barierele nu permit celorlalți cetățeni să le folosească pentru scopul lor.

Daniel Băluță, a făcut publice vineri, 3 martie 2023, imagini surprinse de camerele de supraveghere din Sectorul 4 în care poate fi observat un bărbat ce distruge o barieră atunci când trece pe lângă ea. Respectivul nu pare să aibă un motiv pentru care face acest lucru.

Bărbatul trece pe lângă bariera respectivă, o apucă și o trage după el până când aceasta se rupe.

Unii oameni trec prin viață lăsând în urma lor un zâmbet, o vorbă bună, o amintire frumoasă. Alții lasă în urma lor doar un gust amar.

Ar fi multe de spus când vezi aceste imagini, însă, din păcate, acest individ ne arată respectul pe care-l poartă pentru lucrurile frumoase realizate pentru comunitatea noastră, a transmis Daniel Băluță

Iată imaginile postate pe rețeaua de socializare:

Bărbatul va fi identificat și pus să plătească

Cetățenii din Sectorul 4, care au văzut aceste imagini, au fost deranjați de atitudinea bărbatului și de lejeritatea cu care a distrus respectiva barieră.

Aceștia i-au cerut edilului să îl pedepsească pe cel responsabil:

  • „Identificați și puși sa plătească. Este avut obștesc, iar ca cetățean trebuie să ai grija de el.”
  • „Să plătească derbedeul!”
  • „Fără cuvinte! Poate este identificat și pus la plată sau muncă în folosul comunității!”

Primarul le-a răspuns oamenilor și i-a asigurat că persoana responsabilă va fi identificată și pusă la plata pagubelor produse.

Va fi identificat și va plăti pentru distrugerea făcuta, a transmis edilul din S4.

De asemenea, Daniel Băluță a informat că imaginile au fost deja puse la dispoziția polițiștilor și că va fi depusă și o plângere penală pentru distrugere.

Cookies