VIDEO | În București se fac pregătiri pentru deszăpeziri. Primăria Sectorului 5: „Pe noi nu ne ia iarna prin surprindere!” (Surpriză ar fi să avem iarnă cu nămeți)

14 nov. 2023
1333 Afișari
VIDEO | În București se fac pregătiri pentru deszăpeziri. Primăria Sectorului 5:
VIDEO | În București se fac pregătiri pentru deszăpeziri. Primăria Sectorului 5: "Pe noi nu ne ia iarna prin surprindere!" (Surpriză ar fi să avem iarnă cu nămeți). Sursa foto: captură video Facebook/ Infrastructură 5

Ca în fiecare an, în București se fac pregătiri pentru deszăpeziri. Primăria Sectorului 5 îi anunță pe bucureșteni că a început echiparea și spune că nu o să fie luată prin surprindere.

An de an, autoritățile din Capitală sunt luate prin surprindere de prima zăpadă, moment în care tot traficul din oraș paralizează. O să amintim, mai jos, cum a fost în ianuarie 2023.

În București se fac pregătiri pentru deszăpeziri. Primăria Sectorului 5 a început echiparea

Marți, 14 noiembrie 2023, în București sunt 16-17 grade Celsius, iar Primăria Sectorului 5 anunță că a început echiparea pentru deszăpezire.

Administrația locală ține să le transmită cetățenilor că nu o să fie luată prin surprindere de instalarea iernii.

Totodată, Primăria Sectorului 5 spune că va fi gata să intervină atunci când temperaturile o vor cere.

Pe noi nu ne ia iarna prin surprindere 🥶
Am început echiparea 💪🏻
Vem fi gata pentru intervenție atunci când temperaturile o cer 🤝, transmite PS5 într-o postare pe pagina de Facebook „Infrastructură 5”.

Infrastructură 5 a publicat și un video cu un plug, gata de treabă:

Sursa video: Facebook/ Infrastructură 5

Autoritățile din București, surprinse în ianuarie 2023 de prima zăpadă

În ianuarie 2023, în noaptea de 26 spre 27, a nins în Capitală, fiind prima zăpadă din iarna târzie. A fost momentul în care meteorologii au emis avertizare de tip cod galben de precipitații și ninsoare în București.

Recapitulăm…în București a nins la distanță de o lună de Crăciun, la sfârșitul lunii ianurie 2023, dar autoritățile tot au fost luate prin surprindere.

Vineri dimineață, 27 ianuarie 2023, mai mulți șoferi din București se plângeau că au zărit prea puține utilaje de deszăpezire pe artere, iar străduțele erau identice cu marile bulevarde: pline de zăpadă și polei. În cele din urmă, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au dirijat traficul, dar a fost aglomerat toată ziua.

Nota B365.ro: Sperăm ca în acest sezon rece să nu se repete povestea😊.

Ne-am uitat și noi pe prognoza meteo, să vedem când ar urma să ningă în București. Potrivit prognozei AccuWeather, prima zăpadă din acest sezon ar urma să sosească la data de 25 ianuarie 2024.

Sursa foto: AccuWeather
Sursa foto: AccuWeather

Te-ar mai putea interesa și: În sfârșit, știm când se aprind luminițele de Crăciun în București! Și, surpriza-surprizelor, anul ăsta nu se mai aprind de tradiționalul 1 Decembrie

Cookies