VIDEO | Imagini de sus cu Lotul 2 Nord din A0-Autostrada Bucureștiului, primul segment din Centura Modernă care e, practic, gata. Oficial: Îl dăm în trafic în câteva zile

20 nov. 2023
1013 Afișari
VIDEO | Imagini de sus cu Lotul 2 Nord din A0-Autostrada Bucureștiului, primul segment din Centura Modernă care e, practic, gata. Oficial: Îl dăm în trafic în câteva zile
VIDEO | Imagini de sus cu Lotul 2 Nord din A0-Autostrada Bucureștiului, primul segment din Centura Modernă care e, practic, gata. Oficial: Îl dăm în trafic în câteva zile | Captură video: Facebook - Irinel Ionel Scrioșteanu

Lotul 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului (A0), reprezentând 10 km între DN1 și A3, va fi dat în trafic înainte de 1 decembrie, anunța săptămâna trecută Sorin Grindeanu. Astăzi, Secretarul de Stat al Ministerului Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, anunță că inaugurarea se va face în câteva zile și ne arată proiectul de infrastructură de la înălțime, din avion.

Lotul 2 Nord de pe Autostrada Bucureștiului (A0), văzut din avion

Irinel Ionel Scrioșteanu anunță că cel mai nou nod rutier dintre două autostrăzi va fi dat în trafic în câteva zile.

Cel mai nou nod rutier între 2 autostrăzi văzut din avion în drum spre Iași.

A0, Autostrada Bucureștiului – A3, București Ploiești.

PS: În câteva zile îl vom da în trafic.

Totodată, filmulețul în care se vede o parte din proiectul de infrastructură a fost publicat pe pagina sa de Facebook.

Săptămâna trecută, Sorin Grindeanu a susținut o conferință de presă, după ce a verificat stadiul lucrărilor de pe șantierele Autostrăzii Bucureștiului A0, sectorul nordic. Acesta a vorbit despre darea în trafic a Lotului 2, primul tronson de pe A0 care va fi deschis pentru șoferi.

Vorbim de cei aproximativ 10 kilometri din cei 19 din Lotul 2 Nord A0, între DN1 și Autostrada A3. Ministrul Transporturilor a anunțat vineri, 17 noiembrie 2023 că, săptămâna aceasta, CNAIR va începe toate procedurile pentru recepție, iar tronsonul de drum va fi dat în trafic înainte de 1 Decembrie.

Acești 10 kilometri sunt gata. Săptămâna viitoare, colegii din CNAIR vor începe toate procedurile de recepție, astfel încât, înainte de 1 Decembrie…la finalul acestei luni, să putem să dăm în circulație Lotul 2 Nord al A0.

Potrivit termenelor din contracte, pe Autostrada Bucureștiului A0, cu o lungime totală de 100,7 km, șoferii ar trebui să circule până la finalul anului 2026, a mai spus Grindeanu.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies