VIDEO Imagini cu oameni înghesuiți pe Aeroportul Otopeni. Cozi nepermise, la verificarea testelor Covid

17 dec. 2021
308 Afișari
VIDEO Imagini cu oameni înghesuiți pe Aeroportul Otopeni. Cozi nepermise, la verificarea testelor Covid
VIDEO Imagini cu oameni înghesuiți pe Aeroportul Otopeni. Cozi nepermise, la verificarea testelor Covid

Sute de oameni blocați pe culoare, așteptând să le fie verificate documentele de intrare în țară, au fost filmați vineri pe Aeroportul Otopeni. Consultantul turistic Răzvan Pascu, cel care a postat pe Facebook imaginile, spune că își poate stăpâni cu greu indignarea.

Imagini cu aglomerația din aeroportul Otopeni au fost filmate de Răzvan Pascu și distribuite pe Facebook. Acesta critică dur autorităţile pentru că iau măsuri „doar din pix într-un birou”, fără a se gândi dacă au și capacitatea să le pună în practică. El deplânge situația celor care așteaptă, dar și a medicilor DSP, epuizați.

Oamenii înghesuți în Aeroport sunt persoanele care vin din țările non-UE, acestora fiindu-le verificate testele. 

Toți cetățenii care vin din țările din afara UE trebuie să prezinte un test PCR făcut cu 24 de ore înainte, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu. 

Revolta consultantului de turism pe Facebook

LIVE din aeroportul Otopeni, la Sosiri.

Incerc mereu sa raman cat se poate de echilibrat, sa gasesc solutii cand altii se plang si intra in panica, sa fiu concentrat doar pe rezultat. Mi-a iesit pana acum.
Insa cand vad Statul Român cum isi bate joc de cetateni, nu pot sa rezist, nu ma pot abtine. Mi se pare abject, profund gresit, sa iei o masura doar din pix intr-un birou, fara sa treci acea masura prin filtrul ratiunii.
Oamenii acestia sunt vaccinati si veniti in tara cu test PCR negativ. In plus, ii pui sa stea la coada minim o ora, daca nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt si ei epuizati, s-au saturat si sa se certe cu toata lumea, desi ei nu au nicio vina si aplica doar o lege cretina pe care au dat-o unii dintr-un birou.
Care este logica pentru care Statul Român nu ii lasa pe toti acesti oameni sa se testeze la sosirea in Romania? Care?
Daca te intereseaza cu adevarat de cetatenii tai, Guvernule, care este logica in masurile pe care le iei din pix, intr-un birou, fara sa te gandesti inainte daca ai si capacitatea sa le pui in practica?
Vrem sa respectam toate regulile, nu suntem impotriva regulilor, intelegem perioada complicata prin care trecem. Dar vrem si sa traim decent. Nu iti bate joc de noi, draga Stat Român. Da-ne reguli clare, simple si pe care tu singur sa le poti aplica si gestiona!

Cookies