VIDEO | Iar dârdâie și se miră Robert Negoiță, iar se plânge de Nicușor Dan. De data asta, dintre gunoaie, prin centrul Bucureștiului. „E trrrist ce se întâmplă”

11 apr. 2023
371 Afișari
VIDEO | Iar dârdâie și se miră Robert Negoiță, iar se plânge de Nicușor Dan. De data asta, dintre gunoaie, prin centrul Bucureștiului.
VIDEO | Iar dârdâie și se miră Robert Negoiță, iar se plânge de Nicușor Dan. De data asta, dintre gunoaie, prin centrul Bucureștiului. "E trrrist ce se întâmplă". Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a ieșit, din nou, la plimbare și s-a gândit să facă curățenie în mijlocul Bucureștiului, într-o zonă care nu îi aparținea.

Primarul Sectorului 3 s-a văitat, din nou, de Nicușor Dan și de Primăria Capitalei.

„Lor le plac gunoaiele, nouă nu”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut un live pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva ore, în care a arătat cum este curățată o zonă din mijlocul Bucureștiului:

Poate că cineva are impresia că suntem prin vreo mahala, cine știe pe unde, prin țara asta sau prin Africa pe undeva. Ei bine, vă dau o veste tristă. Suntem în mijlocul Bucureștiului, Kilometrul 0. Da, aici, între Bulevardul Goga, Unirii, Nerva Traian și Mircea Vodă.”

Mai exact, este vorba despre zona dintre Bulevardul Goga, Piața Unirii, Strada Nerva Traian și Bulevardul Mircea Vodă.

Acea bucată de teren aparține Primăriei Generale a Municipiului București, însă conducerea ei nu a luat nicio măsură în privința curățării zonei respective.

Această bucată de teren nu e un teren al nimănui. E al Primăriei Generale. Primăria Generală așa știe să-și facă treaba. Uitați și dumneavoastră cum arată, repet, în mijlocul Bucureștiului!” spune Robert Negoiță

Robert Negoiță, împreună cu colegii săi, au intervenit și au făcut curățenie. După aceea, primarul Sectorului 3 s-a mai legat puțin de Primăria Generală.

Nu putem să lăsăm așa, nu se poate. Deja pe partea aceasta colegii au venit și au făcut curățenie. Nu mai avem ce filma, că de astăzi de dimineață scoatem gunoaie de aici. Facem curat!” a mai adăugat primarul

Robert Negoiță speră că acțiunile sale nu vor mai fi blocate

Primarul Sectorului 3 speră ca Primăria Generală să nu îi mai blocheze acțiunile si să nu îl mai amendeze pentru ceea ce face.

Sper, măcar, să nu ne blocheze, că suntem obișnuiți cu chestia asta. Nici ei nu fac, iar dacă noi vrem să facem ceva, primim amenzi, sistare, nu e bine. Nu trebuie să scoatem gunoaiele din oraș, pentru că lor, să înțeleg că le plac gunoaiele. Nouă nu.” a mai adăugat Robert Negoiță

Robert Negoiță a mai spus că a primit nenumărate sesizări de la oamenii care locuiesc în acea zonă.

Astăzi s-au apucat de treabă, iar primarul garantează că până mâine gunoaiele vor dispărea.

Robert Negoiță a spus că zona respectivă va fi ținută sub supraveghere pentru a rămâne curată.

O să încercăm să ținem zona asta cât de cât sub supraveghere, astfel încât să nu mai ajungă în felul ăsta. Nu este posibil așa ceva. Nu în București, nu în Sectorul 3” a adăugat primarul Robert Negoiță

Te-ar putea interesa și:

Cookies