VIDEO I Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil în el a fost arestat. Imaginile au făcut furori pe social media

18 ian. 2021
10 Afișari
VIDEO I Șoferul care a lovit intenționat un cărucior cu un copil în el a fost arestat. Imaginile au făcut furori pe social media

Incident revoltător pe o stradă din Capitală. Un șofer a împins intenționat cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș, spre disperarea tatălui care îl plimba. Ulterior, conducătorul auto a fugit de la locul incidentului, dar a fost prins de polițiști.

Şoferul care a fost filmat în momentul în care ar fi lovit cu maşina, cu intenţie, vineri dimineaţă, o persoană şi căruciorul în care se afla un copil a fost arestat preventiv.

Ce a decis Instanța

„Instanţa a dispus arestarea preventivă”, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Poliţiştii bucureşteni au demarat cercetările după ce vineri dimineaţă au primit o sesizare la 112 cu privire la incident.

„Astăzi, în jurul orei 10,40, prin apel 112, o persoană a sesizat că a fost lovită cu intenţie, ea şi copilul aflat în cărucior, de un conducător auto. Secţia 25 Poliţie a efectuat primele verificări pentru identificarea şi depistarea conducătorului auto”, a anunţat iniţial, vineri, Biroul de presă al DGPMB. Bărbatul a fost găsit ulterior de către poliţişti şi reţinut vineri seara.

În imaginile postate pe o rețea socială se vede cum șoferul urcă în mașină și, în momentul în care pleacă de pe locul de parcare, împunge căruciorul în care se afla copilul.

Șoferul a plecat de la locul incidentului. Tatăl copilului a sunat la poliție, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25. L-au găsit în scurt timp pe șofer, care a fost dus la secția de poliție pentru audieri.

Imaginile au provocat furori pe social-media

Cookies