VIDEO I Klaus Iohannis, vaccinat anti-COVID-19 în public. Prima reacție a președintelui

15 ian. 2021
3 Afișari
VIDEO I Klaus Iohannis, vaccinat anti-COVID-19 în public. Prima reacție a președintelui

Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri. Şefului statului i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, după ce s-a vaccinat anti-COVID, că este o procedură simplă, nu doare, că vaccinul este sigur, eficient şi a recomandat tuturor vaccinarea.

Reacția lui Iohannis

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat preşedintele la plecarea de la Spitalul Militar Central, unde s-a vaccinat.

Iohannis s-a vaccinat vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Sâmbătă, este aşteptat şi premierul Florin Cîţu, pentru a fi vaccinat.

 

Etapa a ll-a a vaccinării anti-COVID începe vineri, urmând să fie vaccinaţi cei de peste 65 de ani, cei cu boli cronice şi lucrătorii din domeniile considerate esenţiale.

Cookies