VIDEO | Hoții de bicicletă cu cea mai scurtă carieră de pe planetă sunt din București. În doar 37 de secunde, au furat, au fost fugăriți și au fost prinși

16 feb. 2023
412 Afișari
VIDEO | Hoții de bicicletă cu cea mai scurtă carieră de pe planetă sunt din București. În doar 37 de secunde, au furat, au fost fugăriți și au fost prinși
VIDEO | Hoții de bicicletă cu cea mai scurtă carieră de pe planetă sunt din București. În doar 37 de secunde, au furat, au fost fugăriți și au fost prinși | Sursă foto: Captură YouTube: Turnul Sfatului TV

Doi bărbați din București au fost prinși la câteva secunde după ce au încercat să fure o bicicletă lăsată lângă o stație STB.

Momentul a fost filmat și postat pe internet. În imagini se poate vedea cum cei doi taie antifurtul cu ajutorul căreia era prinsă bicicleta, iar unul dintre bărbați se urcă pe ea și încearcă să plece.

Au vrut să fure o bicicletă din București și au fost prinși în câteva secunde

Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a transmis că în data de 14 februarie 2023, doi bărbați au fost prinși după ce au furat o bicicletă. Aceștia au fost imobilizați de către polițiștii Brigăzii de Poliție pentru Transport Public, la doar câteva secunde, atunci când încercau să fugă.

Bărbații, în vârstă de 33 și 43 de ani, au încercat să fugă cu o bicicletă care era parcată în spațiul special amenajat de lângă o stație de autobuz din Sectorul 3. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30.

Imaginile au cu momentul în care bicicleta este furată au fost postate pe YouTube:

Bărbații au fost duși la audieri și reținuți pentru 24 de ore

După ce au fost imobilizați de către polițiști, bărbații au fost duși audieri. Față de cei doi s-a dispus inițial măsura arestării preventive pentru o perioadă de 24 de ore.

În data de 15 februarie 2023 s-au dispus următoarele:

  • Arestul la domiciliu pentru bărbatul de 33 de ani,
  • Controlul judiciar pentru bărbatul de 43 de ani.

Prejudiciul pe care suspecții l-au creat, în valoare de 300 de euro, a fost recuperat și restitui persoanei vătămate.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transport public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Bărbații sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunii de: furt calificat.

Cookies